B650 Gaming X AX V2 evet 10 dakika kadar bekledim.
BIOS brick olmuş da olabilir. Elinizde farklı bilgisayar ve USB bellek var ise MBR FAT32 biçiminde formatlayıp BIOS'u tekrar içine indirebilir misiniz?

B650GAMINGXAXV2.F39 dosyasını Gigabyte.bin şeklinde isimlendirip USB belleğin ana klasörüne atın. USB portlarınızdan birinin rengi farklı, etrafı çerçeveli ise, (Q-Flash, USB Recovery gibi ibareler de yer alabilir) bu porta takarak anakarta güç verebilir misiniz?

B650 Gaming X AX V2 evet 10 dakika kadar bekledim.
Anakartınızın Rev. sürümünü de söyleyebilirseniz size indirmeniz gereken linki verebilirim.

BIOS brick olmuş da olabilir. Elinizde farklı bilgisayar ve USB bellek var ise MBR FAT32 biçiminde formatlayıp BIOS'u tekrar içine indirebilir misiniz?

B650GAMIngxaxv2.F39 dosyasını Gigabyte. Bin şeklinde isimlendirip USB belleğin ana klasörüne atın. USB portlarınızdan birinin rengi farklı, etrafı çerçeveli ise, (Q-flash, USB recovery gibi ibareler de yer alabilir) bu porta takarak anakarta güç verebilir misiniz?

Anakartınızın rev. Sürümünü de söyleyebilirseniz size indirmeniz gereken linki verebilirim.

İlk başta qflash ile son sürüme güncelledim böyle oldu şu an şimdi bahsettiğiniz BIOS portu takılı, dediğiniz şekilde biçimlendirmiştim aslında tekrar yapayım.

B650GAMINGXAXV2.F39 dosyasını Gigabyte.bin şeklinde isimlendirip USB belleğin ana klasörüne atın. USB portlarınızdan birinin rengi farklı, etrafı çerçeveli ise, (Q-Flash, USB Recovery gibi ibareler de yer alabilir) bu porta takarak anakarta güç verebilir misiniz?

Anakartınızın Rev. sürümünü de söyleyebilirseniz size indirmeniz gereken linki verebilirim.
Rev sürümü nedir?

Şimdi tekrar yaptım Q flash şeklinde bütün ışıklar birbirinden geçiyor Update yapıyor sanırım.