Son düzenleyen: Moderatör:
Gidip 2.02v vermediyseniz şak diye bpzulmaz, +1.80v verirseniz çipe bağlı olmak üzere ya cortluyor ya da uzun sürede deforme oluyor.
1.7v civarını adamakıllı Hynix a-die kaldırıyor tek.

Anlamıyorum hocam, görüntü alamıyorum. Güncelleme yaptım ve DRAM ışığı yandı. Satıcı Amazon'du; anakartı değişime yollamalı mıyım? Güncellemeden önce görüntü geliyordu, şimdi neden gitti? RAM'ler bu kadar kolay mı bozuluyor? Az para da vermedim, gerçekten inanamıyorum.

Tek slot takmayı denedim sonuç böyle. Hâlâ DRAM yanıyor. Bir de böyle turluyor, diğer ledleri. Anakartta mı sorun mu var anlamadım.
@LH44 @Hasan Merkit @Bandırmalı1965

Son düzenleyen: Moderatör:
O ekran kartı AMD ve Windows tarafından destekleniyor mu hâlâ? Bana görüntü alamazsın gibi geliyor.

@Hasan Merkit hocam ben gönderdim de iadeye içindeki kartonun üstüne uzay sistem kurduğum için karton sağlam olmadı pek sorun çıkar mı onun dışında her şeyi tam teslim ettim gönderirken halini videoya aldım soketi vs sorun çıkarsa ne yapmam gerek kabul olmama durumunda?

@Hasan Merkit hocam ben gönderdim de iadeye içindeki kartonun üstüne uzay sistem kurduğum için karton sağlam olmadı pek sorun çıkar mı onun dışında her şeyi tam teslim ettim gönderirken halini videoya aldım soketi vs sorun çıkarsa ne yapmam gerek kabul olmama durumunda?

Build'i yaparken halıya koymadıysanız sorun olmaz.