İyi hikaye kısa oyun mu orta hikaye uzun oyun mu?

Seraphenthia

Yetkin
İyi bir hikayeye, hikaye anlatımına vs. sahip ama kısa (maximum 10 saatlik) bir oyuna 600-700 TL vermek mi yoksa orta bir hikaye, hikaye anlatımına falan sahip ama uzun (minimum 50 saatlik) bir oyuna 600-700 TL vermek mi? Hangisini seçersiniz?

Ben şahsen 2. seçeneği seçerim. Eğer orta hikayeli oyunun hikayesi rezalet bir şey değilse uzun saatler o oyunu oynamak daha mantıklı geliyor bana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen farklı oyunları daha hızlı deneyimleyebilmek için kısa oyunlar tercihim.

Hikaye ne kadar kötü olursa olsun uzadıkça o kadar oyundan bayarsın ama iyi hikaye kısa oyundan zevk alırsın.

İlk seçenekte oyunu bitirince boşluğa düşeceksin. Mirror's Edge 6 saatlik gameplayiyle bana kesinlikle öyle hissettirmişti. Bu yüzden ikinci seçenek.

Ben aşırı uzun oyunları pek seven biri değilim 5-15 saat ideal benim için. Hikayesi iyiyse, oynanışı baysa bile 40 saat oynadığım oyunlar oluyor, Persona 2 gibi.

3-5 kez bitirdiğim 5-15 saatlik oyunları, bir ayda zar zor bitirebildiğim 60 saatlik oyunlara tercih ederim genelde.

Uzun oyun ciklet gibi uzaltıldığı için uzundur, ciklet uzayınca daha fazla ciklet olmuyor.

İyi hikayeli kısa oyun bence daha iyi. Uzun oyunlarda bir süre sonra oynama isteği kalmıyor.

Hikayesi iyi olup kısa oyunu tercih ederim. Uzun ve sıkıcı hikayesi olursa baştan sıkılır silerim oyunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…