Detaylar
Kim cevapladı?The Shorekeeper 28
Üstün
Canva'yı kullanabilirsiniz 
- Makaleler
- 7
Aşağıdaki ücretsiz kaynakları kullanarak Illustrator ve Photoshop ile kendiniz yapabilirsiniz.
www.freepik.com
www.freepik.com
www.freepik.com
www.freepik.com
www.freepik.com
Free Vector | Happy birthday flags and confetti card
Download this Free Vector about Happy birthday flags and confetti card, and discover more than 15 Million Professional Graphic Resources on Freepik
Free Vector | Happy birthday celebration background with realistic balloons
Download this Free Vector about Happy birthday celebration background with realistic balloons, and discover more than 15 Million Professional Graphic Resources on Freepik
Free Photo | Cake and party ornaments arrangement
Download this Free Photo about Cake and party ornaments arrangement, and discover more than 60 Million Professional Stock Photos on Freepik
Free Vector | Birthday cake . Sweet cream pie with candles illustration
Download this Free Vector about Birthday cake . Sweet cream pie with candles illustration, and discover more than 15 Million Professional Graphic Resources on Freepik
Free Photo | Cake and party ornaments
Download this Free Photo about Cake and party ornaments, and discover more than 60 Million Professional Stock Photos on Freepik
pars
Üstün
Canva kullanarak tasarlayabilirsin. Çok fazla şablon bulunmakta elbette hoşuna giden 1 tane çıkar.
Arkadaş eğer attığım fotoğrafa baktıysanAşağıdaki ücretsiz kaynakları kullanarak Illustrator ve Photoshop ile kendiniz yapabilirsiniz.
![]()
Free Vector | Happy birthday flags and confetti card
Download this Free Vector about Happy birthday flags and confetti card, and discover more than 15 Million Professional Graphic Resources on Freepikwww.freepik.com
![]()
Free Vector | Happy birthday celebration background with realistic balloons
Download this Free Vector about Happy birthday celebration background with realistic balloons, and discover more than 15 Million Professional Graphic Resources on Freepikwww.freepik.com
![]()
Free Photo | Cake and party ornaments arrangement
Download this Free Photo about Cake and party ornaments arrangement, and discover more than 60 Million Professional Stock Photos on Freepikwww.freepik.com
![]()
Free Vector | Birthday cake . Sweet cream pie with candles illustration
Download this Free Vector about Birthday cake . Sweet cream pie with candles illustration, and discover more than 15 Million Professional Graphic Resources on Freepikwww.freepik.com
![]()
Free Photo | Cake and party ornaments
Download this Free Photo about Cake and party ornaments, and discover more than 60 Million Professional Stock Photos on Freepikwww.freepik.com
Birincisinde:
İzyi ki dodun Azra
İkincisinde de:
Dosum günüm kutlun kutlun Azrra
Yazıyor.
Yani sen bunu görmüşündür kanka.
Ben bu basit hataları düzeltmenizi istiyorum.
Biz neden düzeltiyoruz bu hatayı anlamadım, ayrıca bunu siz İllustrator veya Photoshop kullanarak kendiniz yapabilirsiniz. Konuyu farklı bir amaçla oluşturmuşsunuz üstüne bir de emrivaki konuşup bize yaptırmaya çalışıyorsunuz? Üslubunuzu düzeltin! Bundan sonra lütfen konuyu açarken daha fazla detaylı bilgi verin.Arkadaş eğer attığım fotoğrafa baktıysan
Birincisinde:
İzyi ki dodun Azra
İkincisinde de:
Dosum günüm kutlun kutlun Azrra
Yazıyor.
Yani sen bunu görmüşündür kanka.
Ben bu basit hataları düzeltmenizi istiyorum.
pars
Üstün
Emrivaki konuşmuyorum, siz tecrübeli ve değerli üyelerimizden RİCA EDİYORUM...Biz neden düzeltiyoruz bu hatayı anlamadım, ayrıca bunu siz İllustrator veya Photoshop kullanarak kendiniz yapabilirsiniz. Konuyu farklı bir amaçla oluşturmuşsunuz üstüne bir de emrivaki konuşup bize yaptırmaya çalışıyorsunuz? Üslubunuzu düzeltin! Bundan sonra lütfen konuyu açarken daha fazla detaylı bilgi verin.
Anladığım kadarıyla görseller AI ile oluşturulmuş ama metinlerde AI zorlandığı için patlamış. Daha güçlü bir AI arıyorsanız fal.ai'deki featured models kısmına bakabilirsiniz. recreate genel olarak metinlerde başarılı. Yeni modeller de başarılı olabilir.