pars

Üstün
Makaleler
4
Yer
Aydın
Merhaba arkadaşlar. İyi ki doğdun Azra! Veya Doğum günün kutlu olsun Azra!
Yazılı bir doğum günü mesajı oluşturmam lazım.
Bu taslaklara göre nasıl oluşturabilirim?

file-kFdKvWPf9JFYzp0k88AcxX3S.webp

file-7lJphniESM97UJ51gmdXxP1K.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Canva kullanarak tasarlayabilirsin. Çok fazla şablon bulunmakta elbette hoşuna giden 1 tane çıkar.

Aşağıdaki ücretsiz kaynakları kullanarak Illustrator ve Photoshop ile kendiniz yapabilirsiniz.

Canva kullanarak tasarlayabilirsin. Çok fazla şablon bulunmakta elbette hoşuna giden 1 tane çıkar.

Aşağıdaki ücretsiz kaynakları kullanarak Illustrator ve Photoshop ile kendiniz yapabilirsiniz.
Arkadaş eğer attığım fotoğrafa baktıysan
Birincisinde:
İzyi ki dodun Azra
İkincisinde de:
Dosum günüm kutlun kutlun Azrra
Yazıyor.
Yani sen bunu görmüşündür kanka.

Ben bu basit hataları düzeltmenizi istiyorum.

Arkadaş eğer attığım fotoğrafa baktıysan
Birincisinde:
İzyi ki dodun Azra
İkincisinde de:
Dosum günüm kutlun kutlun Azrra
Yazıyor.
Yani sen bunu görmüşündür kanka.

Ben bu basit hataları düzeltmenizi istiyorum.
Biz neden düzeltiyoruz bu hatayı anlamadım, ayrıca bunu siz İllustrator veya Photoshop kullanarak kendiniz yapabilirsiniz. Konuyu farklı bir amaçla oluşturmuşsunuz üstüne bir de emrivaki konuşup bize yaptırmaya çalışıyorsunuz? Üslubunuzu düzeltin! Bundan sonra lütfen konuyu açarken daha fazla detaylı bilgi verin.

Biz neden düzeltiyoruz bu hatayı anlamadım, ayrıca bunu siz İllustrator veya Photoshop kullanarak kendiniz yapabilirsiniz. Konuyu farklı bir amaçla oluşturmuşsunuz üstüne bir de emrivaki konuşup bize yaptırmaya çalışıyorsunuz? Üslubunuzu düzeltin! Bundan sonra lütfen konuyu açarken daha fazla detaylı bilgi verin.
Emrivaki konuşmuyorum, siz tecrübeli ve değerli üyelerimizden RİCA EDİYORUM...

Anladığım kadarıyla görseller AI ile oluşturulmuş ama metinlerde AI zorlandığı için patlamış. Daha güçlü bir AI arıyorsanız fal.ai'deki featured models kısmına bakabilirsiniz. recreate genel olarak metinlerde başarılı. Yeni modeller de başarılı olabilir.