Abi utandırdın beni. Teşekkür ederim güzel dileklerin için. Gençlik her daim içimizde, yaşanacak çok yıllar var daha. Selam olsun ❤️

Sen her daim benim tam tahıllı diyet ekmeğimsin Sesi Güzel. Teşekkür ederim. Bugün 360 kg bastık, doğum günümüzün hakkını verdik. 👊

Teşekkür ederim. 🤘

Teşekkür ederim. :love:

Bugün serbest, istediğinizi söyleyebilirsiniz. ;)

Teşekkür ederim, benim matematiğim uzun süredir 29'dan sonrasını saymıyor maalesef. :)

Teşekkür ederim, sizin daha güzel yıllarınız olsun. ❤️ İnsanlara yardım etmeye devam 👊
Hocam ben genel olarak sormuştum, birisine şişmansın vs. demek hakaret olarak sayılır mı? Sonuçta adamın karakter özelliğini söylüyoruz. Aynı şekilde birisine kısasın demek de hakaret sayılmalı o zaman.

Doğum günün kutlu olsun hoca. Nice senelere.

HHAHAHAH

Doğum günün kutlu olsun hoca. Nice senelere.

Teşekkür ederim, en güzel seneler sizlerin olsun. :temenni:

Hocam ben genel olarak sormuştum, birisine şişmansın vs. demek hakaret olarak sayılır mı? Sonuçta adamın karakter özelliğini söylüyoruz. Aynı şekilde birisine kısasın demek de hakaret sayılmalı o zaman.

HHAHAHAH
Bunlar kelimenin bağlamına göre ve amacınıza göre değişiyor. Hakaret amacıyla ve rencide edecek şekilde söylediğinizde hakaret sayılabiliyor. Cümlenizin bağlamına göre kişinin fiziksel özelliği hakkında objektif bir yorumda bulunuyorsanız hakaret değil.

Kaldı ki şişman değilim ben, merak etmeyin. 😄

Teşekkür ederim, en güzel seneler sizlerin olsun. :temenni:

Bunlar kelimenin bağlamına göre ve amacınıza göre değişiyor. Hakaret amacıyla ve rencide edecek şekilde söylediğinizde hakaret sayılabiliyor. Cümlenizin bağlamına göre kişinin fiziksel özelliği hakkında objektif bir yorumda bulunuyorsanız hakaret değil.

Kaldı ki şişman değilim ben, merak etmeyin. 😄
Anladım, ideal boy kilo oranına sahip adam.

Şaka bi yana seviliyorsun :D