RadarBot'u ben de kullanıyorum ama bazen üç şeritli yolda 70 50 30 diye radara girmek sinir bozucu.
Nerede oluyor bu şekilde, genelde TEM'den çıktıktan sonra 2 şeritli Samsun - Gerede yolu bu şekilde. Oraya da tek sefer gittim. Kısacası 70 50 30'a pek rastlamadım desem yeridir. Yine de gazlamak isteyen için KMO hala müsait en azından.

Nerede oluyor bu şekilde, genelde TEM'den çıktıktan sonra 2 şeritli Samsun - Gerede yolu bu şekilde. Oraya da tek sefer gittim. Kısacası 70 50 30'a pek rastlamadım desem yeridir. Yine de gazlamak isteyen için KMO hala müsait en azından.
Antalya'ya girişte 2 kilometrede bir hız sınırları bu şekilde.

Antalya'ya girişte 2 kilometrede bir hız sınırları bu şekilde.
Evet, hatırladım. Bu yaz gitmiştim İstanbul üzerinden, belli bazı noktalarda hız limitleri fazlaydı. Tünellerdeki kameralara kadar uygulama uyardığından ceza yemeden gitmiştim ama :hehehe:. Dönüşte Konya - Akseki yolunu kullanmıştım, keyifli yollar araba kullanma anlamında. Kullanmadıysan öneririm, virajları ve arabanın gücünü hissediyorsun, vitesleri devamlı bir yukarı bir aşağı yapmak. Keyifli yollar, çift kavramalı düşmanı rampalar.. Bir Muğla yolu değil tabi ki.

Evet, hatırladım. Bu yaz gitmiştim İstanbul üzerinden, belli bazı noktalarda hız limitleri fazlaydı. Tünellerdeki kameralara kadar uygulama uyardığından ceza yemeden gitmiştim ama :hehehe:. Dönüşte Konya - Akseki yolunu kullanmıştım, keyifli yollar araba kullanma anlamında. Kullanmadıysan öneririm, virajları ve arabanın gücünü hissediyorsun, vitesleri devamlı bir yukarı bir aşağı yapmak. Keyifli yollar, çift kavramalı düşmanı rampalar.. Bir Muğla yolu değil tabi ki.
8 saat aralıksız araba sürünce çok bir fark hissetmiyorum açıkçası. Virajlı yollar olarak Bilecik ve Isparta-Burdur arası güzel.

İyi yapılmış. Bayramlarda ölenler fazla oluyordu. Trafik kazalarında falan. Ama tabii cezalar da çok pahalı olmasın.
Akan trafiği bir anda önce 70'e sonra 50'ye sonra da 30'a düşürmek hem trafik oluşturur hem de kaza riskini ciddi anlamda arttırır.

Virajlı yollar olarak Bilecik ve Isparta-Burdur arası güzel.
Aynı o yollar gibi, biraz daha sert ve yanılmıyorsam rakım daha yüksek. Memleketin tek şeritli yolu bile güzel. Şahsen şu radarların bu kadar sert yavaşlatması olmasa yollardan aşırı memnunum. Doğal güzellik hem fazla bozulmuyor hem de alternatif yollar var.