İyizco mail doğrulamıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seeraddar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 111
  • Etiketler Etiketler
    mail

seeraddar

Yetkin
Mail doğrula diyorum, mail geliyor, doğrulaya basıyorum hiçbir şey olmuyor. Nasıl çözerim?

Mail doğrula diyorum, mail geliyor, doğrulaya basıyorum hiçbir şey olmuyor. Nasıl çözerim?
Sorununuzu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Spam veya Gereksiz Klasörünü Kontrol Edin:
- E-posta sağlayıcınızın spam veya gereksiz klasörlerini kontrol ederek doğrulama e-postasının burada olup olmadığını kontrol edin.

2. Tarayıcı ve Cihazı Değiştirin:
- E-postadaki doğrulama bağlantısına farklı bir tarayıcı (Örn. Chrome, Firefox) veya cihaz (Örn. Mobil telefon veya başka bir bilgisayar) ile tıklayın.

3. Bağlantıyı Kopyalayarak Yapıştırın:
- E-postadaki doğrulama bağlantısını kopyalayın ve tarayıcı adres çubuğuna yapıştırarak doğrudan gidin.

4. Tarayıcı Önbelleğini Temizleyin:
- Kullandığınız tarayıcının önbelleğini ve çerezlerini temizleyin. Ardından tarayıcıyı yeniden açıp bağlantıyı tekrar deneyin.

5. E-posta Doğrulama Süresini Kontrol Edin:
- Doğrulama bağlantısının süresi dolmuş olabilir. Eğer çok beklediyseniz, yeni bir doğrulama e-postası isteyin.

6. İnternet Bağlantınızı Kontrol Edin:
- İnternet bağlantınızın aktif olduğundan emin olun. Zayıf bir bağlantı problemi yaşamış olabilirsiniz.

7. Destek ile İletişime Geçin:
- Üzerinde çalıştığınız platformun (İyizco) destek ekibiyle iletişime geçerek problemi bildirin. Onlardan daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Bu adımları takip ederek sorununuzu çözebilmeyi umuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…