Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 30 Ocak 2025
- Makaleler
- 14
RGX Karambit daha iyi diye düşünüyorum.
Hesabimi dizmeye baslamadan once (2 hafta önce) art arda 2 kere geldi magazama, bu olay tekrar gelme ihtimilini azaltir mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 14
Hesabimi dizmeye baslamadan once (2 hafta önce) art arda 2 kere geldi magazama, bu olay tekrar gelme ihtimilini azaltir mi?
Bildiğim kadarıyla Valorant mağazası tamamen random seçim yapıyor. Specrum Phantom için 4 ay beklediğimi hatırlıyorum. O esnada takım arkadaşlarıma sürekli gelip duruyordu ve tercih etmiyorlardı.
Öncelik olarak silahlara vermeniz daha iyi olur. oyunda alınması gerekli olan tek şey bence Anomali Şerif, o da skin yok ise diğerleri kullanılır. ondan sonra bir Vandal ihtiyacınız olabilir, Vandal olarak kaos tavsiye ederim. bıçak default daha iyi bence, tabii kişisel zevklere kalınmış. boş bir çar için sadece Anomali Şerif alırım oynarım.
Öncelik olarak silahlara vermeniz daha iyi olur oyunda alınması gerekli olan tek şey bence anomali şeriff oda skin yok ise diğerleri kullanılır ondan sonra bir vandal ihtiyacınız olabilir vandal olarak kaos tavsiye ederim bıçak default daha iyi bence tabii kişisel zevklere kalınmış boş bir çar için sadece anomali şerif alırım oynarım.
Asil Karambit daha iyi.
Syntax
Üstün
İyon karambit güzel değil bence. RGX Karambit de çok küçük durduğu için beğenmiyorum ben. Karambitler arasında en iyisi yağmacı. Fakat daha iyi bıçaklar vardır. Tercih meselesi. Hangi bıçak hoşunuza gidiyorsa onu alın.
Öncelik olarak silahlara vermeniz daha iyi olur oyunda alınması gerekli olan tek şey bence anomali şeriff oda skin yok ise diğerleri kullanılır ondan sonra bir vandal ihtiyacınız olabilir vandal olarak kaos tavsiye ederim bıçak default daha iyi bence tabii kişisel zevklere kalınmış boş bir çar için sadece anomali şerif alırım oynarım.
Serifimde anomali var Gece Pazarı'ndan aldim, vandalimda ora by One tap ve aemondir var kaosda almak istiyorum.
Bence İyon Karambit o kadar da iyi değil fakat siz görünüşünü beğendiyseniz alabilirsiniz, kullanacak olan sizsiniz. Benim en beğendiğim Yağmacı, ondan sonra da Asil. İkisini de yıllar önce almıştım değiştirerek kullanıyorum.
Serifimde anomali var Gece Pazarı'ndan aldim, vandalimda ora by One tap ve aemondir var kaosda almak istiyorum.
Bence bekleyin Asil Karambit veya uzaylı avcısı alın iyon kötü sıkıyor bir yerden sonra.
Uzaylı Avcısı veya Anomali bıçak alın bence. Anomali bıçağı çok seviyorum. Aktif olarak Uzaylı Avcsını kullanıyorum o da güzel bıçak.Anlık olarak Battle Pass bıcagı kullanıyorum. Hesabıma bıçak alacagım ve 4350 VP'm var, mağazama İyon Karambit gelmiş, sizce alınır mı? Artıları eksileri neler? Daha iyi bıcaklar var mı?