Kampanyaya katıldın mı uygulamadan :telaşlı:

Ödemeyi yaptıkdan sonra bu konu onaylanırken fark ettim o muhabbeti. Böyle saçmalık mı olur ya üye olduk işte ver cashbacki. Sitesinde İtopya'da da %10 olduğunu gördüm ama kampanyalar arasında o da yoktu. Şimdi siparişimi iptal ettim pazartesi gelir yüksek ihtimal. Tekrar sipariş ederim. Süresi var zaten.

Ödemeyi yaptıkdan sonra bu konu onaylanırken fark ettim o muhabbeti. Böyle saçmalık mı olur ya üye olduk işte ver cashbacki. Sitesinde İtopya'da da %10 olduğunu gördüm ama kampanyalar arasında o da yoktu. Şimdi siparişimi iptal ettim pazartesi gelir yüksek ihtimal. Tekrar sipariş ederim. Süresi var zaten.
Evet, üye olmak yetmiyor ve kampanyaya da katılmak gerekiyor. Müşteri hizmetlerine yaz onlar önceden kampanyaya katılmasan da sonradan cashback'i verebiliyor diye hatırlıyorum, denemeye değer.

Evet, üye olmak yetmiyor ve kampanyaya da katılmak gerekiyor. Müşteri hizmetlerine yaz onlar önceden kampanyaya katılmasan da sonradan Cashback'i verebiliyor diye hatırlıyorum, denemeye değer.

Yazdım da dönen olmadı. Acelesi yok zaten hafta sonu olduğu için sipariş kargoya gitmeyecekti. Umarım İtopya hafta sonu diye iadeyi ertelemez.