iyzico 500 TL + %10 indirim gelmedi

Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
Iyzico üzerinden yeni hesap açıp İtopya'dan parça aldım. 500 TL yeni hesap cashbacki + %10 İtopya cashbacki vermesi gerekirken hiçbir şey gelmedi. Ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kampanyaya katıldın mı uygulamadan

Ödemeyi yaptıkdan sonra bu konu onaylanırken fark ettim o muhabbeti. Böyle saçmalık mı olur ya üye olduk işte ver cashbacki. Sitesinde İtopya'da da %10 olduğunu gördüm ama kampanyalar arasında o da yoktu. Şimdi siparişimi iptal ettim pazartesi gelir yüksek ihtimal. Tekrar sipariş ederim. Süresi var zaten.

Evet, üye olmak yetmiyor ve kampanyaya da katılmak gerekiyor. Müşteri hizmetlerine yaz onlar önceden kampanyaya katılmasan da sonradan cashback'i verebiliyor diye hatırlıyorum, denemeye değer.

Evet, üye olmak yetmiyor ve kampanyaya da katılmak gerekiyor. Müşteri hizmetlerine yaz onlar önceden kampanyaya katılmasan da sonradan Cashback'i verebiliyor diye hatırlıyorum, denemeye değer.

Yazdım da dönen olmadı. Acelesi yok zaten hafta sonu olduğu için sipariş kargoya gitmeyecekti. Umarım İtopya hafta sonu diye iadeyi ertelemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…