• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Iyzico hesabına ATM'den IBAN ile yatırılan para 30 dakika olmasına rağmen gelmedi

Zehn0

Çalışkan
Akbank'ın ATM'sinden kartsız işlemlerden Iyzico hesabıma para yükledim ancak 30 dk olmasına rağmen gelmedi normal mi? Hafta sonu olmasıyla alakalı bir durum mu? Iyzico desteğe yazdım onlarda 15'dır görmediler.

Akbank'ın ATM'sinden kartsız işlemlerden Iyzico hesabıma para yükledim ancak 30 dk olmasına rağmen gelmedi normal mi? Hafta sonu olmasıyla alakalı bir durum mu? Iyzico desteğe yazdım onlarda 15'dır görmediler.

Canlı desteği zaten rezalet sen referans numarasını yazdın mi açıklamaya.

Canlı desteği zaten rezalet sen referans numarasını yazdın mi açıklamaya.

Unutmuş olabilirim. Emin değilim unuttuysam yandı mı para yoksa makbuzla gidersem o bankaya alabiliyor muyum parayı. Gerçi para sanırım ibana gidiyor sonuçta referans yazmadığı için yanmış olabilir sanırım.

Yanmaz da eğer banka kartı ile yaptiysan iade olur eğer düz yaptiysan onlar kimliğine yatırır.

Yanmaz da eğer banka kartı ile yaptiysan iade olur eğer düz yaptiysan onlar kimliğine yatırır.
Kimliğime yatırırlarsa ne oluyor geri alıp kullanabiliyor muyum? Sırf anlık acele edicem diye saçma sapan bir işin içinde buldum kendimi ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…