Detaylar
Kim cevapladı?ErlikÇağlar
Üstün
- Makaleler
- 7
Hayatımda LOTR dışında adam akıllı bir şey izlemedim. Ondan LOTR İki Kule diyeyim, izlerken çok beğenmiştim.
bymfw4
Uzman
Interstellar
The Dark Knight
The Dark Knight
Son düzenleyen: Moderatör:
Testere serisini çoğu insan yanlış biliyor. Keşke herkes izlese.Leon, Pulp Fiction ve Scarface.
Daha güncel olarak Testere ve Arınma Gecesi serisi eklenebilir.
Zindan Adası, Pulp Fiction gibi birkaç örnek verebilirim. Size tavsiyem açın IMDB ilk 250 film'i 1.sıradan başlayın başlardaki filmlerin çoğu başyapıttır. https://www.imdb.com/chart/top/ Hemen hemen hepsi izlenir. Buraya yazılan filmlerin hemen hemen hepsi de orada mevcut.
Leon, pulp fiction ve scarface.
Daha güncel olarak testere ve arınma gecesi serisi eklenebilir.
Testere serisine başladım arınma gecesini bitirdim leon izlemek istiyorum açıkçası hocam sağ olun.
Benim en sevdiğim film serisi Harry Potter serisi o yüzden Harry Potter 6 diyebilirm.
Hocam Harry Potter Yüzüklerin Efendisi falan hiç ilgimi çekmiyor nedense.
İzlersen seveceğini düşünüyorum eskiden ben de bu ne çocuk filmi gibi diyordum afişlerine videolarına bakıp, izleyince kıymetini anladım.Testere serisine başladım arınma gecesini bitirdim leon izlemek istiyorum açıkçası hocam sağ olun.
Hocam Harry Potter Yüzüklerin Efendisi falan hiç ilgimi çekmiyor nedense.
Andar Han
Üstün
- Makaleler
- 4
Buna sadece bir film ile cevap vermek pek de mümkün değil ama Johnny Got His Gun (1971) yüksek ihtimalle.
İnsan zihninin kapasitesi ve yapabileceklerine karşı, bunu örtmeye çalışanlar hakkında güzel bir filmdir.
İnsan zihninin kapasitesi ve yapabileceklerine karşı, bunu örtmeye çalışanlar hakkında güzel bir filmdir.