Stardew Valley

Deneyimli
Yer
Krasnoyarsk
Merhaba,

Bir arkadaş -adını vermeyeyim- şimdi bir site var, karteller videosu falan var dedi, ben de VPN ile açtım. Girdim siteye, tıkladım bir videoya, video çok kötüydü, aşırı şiddet içerikliydi ve ben de çıktım siteden. Şimdi hala aklımda, nasıl aklımdan çıkarabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende çok eskiden bir şey zihnimden çıkmazdı üzüldüğüm bir video vs. Şimdi ne olduğunu hatırlamıyorum. Zaman ile unutuluyor.

Benimkisi yaşadığım bir olaydı muhtemelen hala hatırlamıyorum, tek hatırladığım çok takıntı yapıcak kadar üzüldüğümdü.

Merhaba,

Bir arkadaş -adını vermeyeyim- şimdi bir site var, karteller videosu falan var dedi, ben de VPN ile açtım. Girdim siteye, tıkladım bir videoya, video çok kötüydü, aşırı şiddet içerikliydi ve ben de çıktım siteden. Şimdi hala aklımda, nasıl aklımdan çıkarabilirim?

Birkaç gün sindirmeyi bekle, hala aklındaysa tekrar izle ilki kadar etkilenmiyorsun ve unutmaya başlıyorsun. En azından bende böyle oldu ki benim izlediğim video daha kötüydü.
bir adamı yatağa yatırmışlar adam mastürbasyon yaparken başka biri satırla boynuna darbe vuruyordu. Devamında bildiğiniz parça parça yemek gibi pişiriyordu.
hassas olanlar açmasın.

Maalesef ban yerim ama baş harfi sitenin j ve sonu .tr ile bitiyor.

13.

Bu site isminin site içeriği ile alakası yok sanırım çünkü bu sitenin yapılış amacı https://m.haber7.com/ şunun gibi gündem hakkında yazılar ve videolar paylaşmak. Tek farkı haberler paylaşılırken sansürsüz video ve fotoğraflar ile desteklenmesi. En başa öylesine infaz videoları olan haberler falan koyuyorlar. İlgi çeksin diye sanırım.

Bir şey olmaz hocam öldürmeyen şey güçlendirir derler.

Bu site isminin site içeriği ile alakası yok sanırım çünkü bu sitenin yapılış amacı https://m.haber7.com/ şunun gibi gündem hakkında yazılar ve videolar paylaşmak. Tek farkı haberler paylaşılırken sansürsüz video ve fotoğraflar ile desteklenmesi. En başa öylesine infaz videoları olan haberler falan koyuyorlar. İlgi çeksin diye sanırım.

Bir şey olmaz hocam öldürmeyen şey güçlendirir derler.
Siteyi biliyor musunuz? Ben biliyorum 7 haneli J*****K. İsim vermeyin.