Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Aralık 2023
- Makaleler
- 21
Bu iki kitabı önerebilirim:
- Makaleler
- 23
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Tatlı bir kitap. Çıtır çerezlik. Ama güzel şeyler anlatıyor. Farklı bakış açıları kazandırabilir.
seeraddar
Yetkin
Okudum, yazarı da bayağı sevdim. 6 kitabı var bende eğer okumadıysanız Öğrenci Kız kitabını öneririm.
Bunu da merak edip okumuştum. Güzeldi.Eki Görüntüle 151164
Tatlı bir kitap. Çıtır çerezlik. Ama güzel şeyler anlatıyor. Farklı bakış açıları kazandırabilir.
Son düzenleyen: Moderatör:
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Witcher kitap serisine başlayın. 8 adet kitabı olması lazım, eğer yanlışım yoksa. Evrenini severseniz, oyunlarını oynar ve dizisini de izlersiniz.
Ancak sizi uyarayım. Kitapta normalden biraz daha fazla betimleme var. Mesela "sap sarı" dediğinde ne anlıyorsanız, orada "saman tonlarında" şeklinde oluyor genelde. Bu sadece örnek.
Ancak sizi uyarayım. Kitapta normalden biraz daha fazla betimleme var. Mesela "sap sarı" dediğinde ne anlıyorsanız, orada "saman tonlarında" şeklinde oluyor genelde. Bu sadece örnek.
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
seeraddar
Yetkin
Vaktim yok o kadar.Witcher kitap serisine başlayın. 8 adet kitabı olması lazım, eğer yanlışım yoksa. Evrenini severseniz, oyunlarını oynar ve dizisini de izlersiniz.
Okumadım. Sipariş edeyim.
Dizi olarak MahsunJ, kitap olarak bu seriyi önerebilirim.Okulda boşuz. O sırada böyle okuyacak, izleyecek bir şeyler arıyorum. Hafif sesli ortam olduğundan anlaması biraz daha zor olan şeyler önermezseniz iyi olur.