Detaylar
Kim cevapladı?Dizi olarak Kurtlar Vadisi kitap olarak Sun Tzu Savaş Sanatı.Okulda boşuz. O sırada böyle okuyacak, izleyecek bir şeyler arıyorum. Hafif sesli ortam olduğundan anlaması biraz daha zor olan şeyler önermezseniz iyi olur.
Stephen king. Bak bu adamın müthiş kitapları var.
SupraSonic
Uzman
Daha önce çok beğenerek okuduğunuz bir kitabı yeniden okumanızı önerebilirim. Biraz saçma gelebilir fakat iyi yazılmış kitaplarda hikayenin sonunu bilseniz bile yazarın aslında bütün olay örgüsünü sona doğru açık açık yazdığını fark etmek çok keyifli olabiliyor.
Onun dışında; izlemek için Doctor Who okumak için Kerem Gök'ün yazdığı havacılıkla ilgili (ilginizi çeker mi bilmiyorum) kitapları okuyabilirsiniz.
Onun dışında; izlemek için Doctor Who okumak için Kerem Gök'ün yazdığı havacılıkla ilgili (ilginizi çeker mi bilmiyorum) kitapları okuyabilirsiniz.
How ı met your mother dizisini 9-10 kez bitirdim. Harry potter kitaplarını okurken zevkten 4 köşe oluyordum. Tavsiyelerim bunlar.Okulda boşuz. O sırada böyle okuyacak, izleyecek bir şeyler arıyorum. Hafif sesli ortam olduğundan anlaması biraz daha zor olan şeyler önermezseniz iyi olur.
Shadow Slave diye bir novel var, sarınca sarıyor meret.
Semerkant ve ömer hayyamın rubaileti gayet iyidir.Okudum, yazarı da bayağı sevdim. 6 kitabı var bende eğer okumadıysanız Öğrenci Kız kitabını öneririm.
Bunu da merak edip okumuştum. Güzeldi.