UfukBey

Başarılı
Yer
İzmir
Xiaomi 120W HyperCharge Combo kendi sitesinde 1.339 TL iken İzmir Optimum Mi Store'u arayarak fiyat öğreneyim dedim. Sadece başlığa 1.600 TL fiyat verdiler. Kablo ile birlikte 2.200 TL fiyat çıkartıyorlar. AVM'nin kirasını ödeyebilmek için biraz daha arttırsalar keşke fiyatları.

Son düzenleme:
Fiziksel magazalar genel olarak oyle. Samsung şarj cihazini sormustum internettekinden 2-3 kati fiyati vardi Turkcell magazasinda.
Hocam Turkcell ve diğer mağazalarda evet yüksek fiyat veriliyor. Fakat Mi Store olarak açılıp orijinal ürünleri satarken biraz insaf diyorum. Bir tane kendime bir tane de fiziksel mağazaya satın alıyorum gibi hissettim kendimi. :D

Fiziksel mağazaların kirası, elektriği, eleman maaşları vs. gibi yükleri var. Bunlardan dolayı her zaman fiziksel mağazalar pahalı olur. İstisna durumlar da vardır elbet.

Markanın kendi mağazasında olmaması gereken bir şey bence. Apple'ın internet sitesi ile mağazasında fiyatlar değişmiyor çünkü. Vatan, Mediamarkt vb. gibi yerlerde neyse de doğrudan markanın mağazasında internet ile aynı fiyat olması şart.

Markanın kendi mağazasında olmaması gereken bir şey bence. Apple'ın internet sitesi ile mağazasında fiyatlar değişmiyor çünkü. Vatan, Mediamarkt vb. gibi yerlerde neyse de doğrudan markanın mağazasında internet ile aynı fiyat olması şart.
Kira ve personel gideri diyor arkadaşlar ama sen zaten bu ürünü satarken kar ediyorsun. Büyük bir teknoloji firmasısın. Ekstradan üzerine koyması tamamen tüketici silkelemeyle alakalı.

Kira ve personel gideri diyor arkadaşlar ama sen zaten bu ürünü satarken kar ediyorsun. Büyük bir teknoloji firmasısın. Ekstradan üzerine koyması tamamen tüketici silkelemeyle alakalı.

Koskoca global firma İzmir'de AVM'de açtığı dükkanın ekstra giderlerini karşılamak için tüketiciyi kazıklamak zorunda kalıyorsa kapasın gitsin zaten. Kaldı ki fiziksel mağazalar daha çok kar etmek veya kazanmak için değil tüketiciyle doğrudan bağ kurmak amacıyla vardır.

Koskoca global firma İzmir'de AVM'de açtığı dükkanın ekstra giderlerini karşılamak için tüketiciyi kazıklamak zorunda kalıyorsa kapasın gitsin zaten. Kaldı ki fiziksel mağazalar daha çok kar etmek veya kazanmak için değil tüketiciyle doğrudan bağ kurmak amacıyla vardır.
Gerçekten çok kötü bir durum. Acaba telefon fiyatları da bu şekilde mi diye haftasonu gideceğim mağazalarına.