KökBilgi

Uzman
Hükümet körsen adalet mülkün temelidir yazısına baksan da göremezsin, vatanseverleri hapse atsan da, vatan hainlerini kollasan da ülkeyi bölemezsin. Sövmek istiyorum ama hukuk sadece vatanseverlere işlediği için bakmakla ve sinir olmakla yetiniyorum. İçim daralıyor.

1757497972591.webp

Kaynak: https://www.memurlar.net/haber/1145839/izmir-karakol-saldirisi-16-cocuk-serbest-birakildi.html

Hükumet körsen adalet mülkün temelidir yazısına baksan da göremezsin, vatanseverleri hapse atsan da, vatan hainlerini kollasan da ülkeyi bölemezsin. Sövmek istiyorum ama hukuk sadece vatanseverlere işlediği için bakmakla ve sinir olmakla yetiniyorum. İçim daralıyor.

Eki Görüntüle 183785

Kaynak: https://www.memurlar.net/haber/1145839/izmir-karakol-saldirisi-16-cocuk-serbest-birakildi.html

Asıl saçmalık şurada: 16 yaşındaki bir çocuk nasıl olur da polisi vurabiliyor? Bu polisler nerede eğitim görüyor? Hadi bir kişiyi vurdu ama ikinciyi vurmayı nasıl becerebiliyor? İkinci kişiyi öldürene kadar herkes neredeydi? Gerçekten garip geliyor. Ben askerimin, polisimin düşmanı değilim ama 16 yaşında deneyimsiz veya hadi deneyimli olsun, ne kadar deneyimli olabilir? Sonuçta çok saçma.

Asıl saçmalık şurada: 16 yaşındaki bir çocuk nasıl olur da polisi vurabiliyor? Bu polisler nerede eğitim görüyor? Hadi bir kişiyi vurdu ama ikinciyi vurmayı nasıl becerebiliyor? İkinci kişiyi öldürene kadar herkes neredeydi? Gerçekten garip geliyor. Ben askerimin, polisimin düşmanı değilim ama 16 yaşında deneyimsiz veya hadi deneyimli olsun, ne kadar deneyimli olabilir? Sonuçta çok saçma.
Sorulacak o kadar çok soru var ki hepsinin faili olduklarını bildikleri için yanıtlamaktan korkuyorlar.

Hocam vururken çok şey düşünmek zorunda kalıyorlar çok baskı var birini vurunca yargılanıyor görevden atılabiliyor, zaten karşısındaki çocukta 16 yaşında onu da düşünmüş olabilir.

Bir söz vardı deveyi diken diye başlayan onu kesinlikle uygulamamız gerek. Yoksa bunlar adam olmayacak.

Gözaltı demek suçlu demek değildir. Galeyana gelip prim kasmaya çalışmayın. Sırf tanıdığınız biri suç işledi diye sizi hapse atsak adil olur mu?

Hocam vururken çok şey düşünmek zorunda kalıyorlar çok baskı var birini vurunca yargılanıyor görevden atılabiliyor, zaten karşısındaki çocukta 16 yaşında onu da düşünmüş olabilir.

Türkiye'de polisin ruhsatlı silahı ile birini vurması meslekten ihraca kadar gidiyor. Günümüzde maalesef kukladan farkı yok polis teşkilatının.