İzmir Seferihisar'da bir lise diploma için zorunlu para istiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ircoas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 291
  • Etiketler Etiketler
    izmir lise para
Onceki mesajlarda diploma gibi bir sey vardi onu da atmistim.

Eki Görüntüle 273043
Bu kabul mu peki?
Diploma değil bu Mezuniyet Belgesi ama kabul edilir. Yalnızca "Diplomanın aslı" istenilen yer olursa diploman gerekli olur. Üniversiteler son yıllarda e-Devlet üzerinden kayıt aldığı için belge istemiyorlar genelde.

Ben şimdi güzelce CİMER'e yazayım en iyisi. Sonrasında gelişme olduğu takdirde sizlerden destek alabileceğimi umuyorum. Çok teşekkür ederim hocam. Bu arada CİMER'e yazarken nelere dikkat etmeliyim?

Anonim olarak bir haber sitesinin sosyal medya hesaplarına veya ihbar kanallarına başvurup durumu iletebilirsiniz ama bu bir iddia şeklinde paylaşılır ve bir şikayet olarak kabul edilmeyebilir.

Anonim olarak bir haber sitesinin sosyal medya hesaplarına veya ihbar kanallarına başvurup durumu iletebilirsiniz ama bu bir iddia şeklinde paylaşılır ve bir şikayet olarak kabul edilmeyebilir.

Pek bir işe yarayacağını sanmıyorum açıkçası hocam. CİMER'e yazdım, bakalım ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…