İzmir'de boşanma aşamasındaki Vesim Ş. 3 çocuğunu öldürdü

1111

Uzman
Makaleler
2
İzmir'de yaşayan Vesim Şimşek boşanma aşamasındaymış ve 3 çocuğunu öldürmüş, diğerini de yaralamış. Kendisi de aynı silahla intihar etmeye kalkmış fakat ölmemiş. Adam ve yaralı kurtulan bir kızı hastaneye kaldırılmış. Çocuklardan ne istiyorsun be lanet olasıca adam. Psikolojin bozuksa git hastaneye tedavi ol, çocuklara da devlet baksın. Hiç mi elin titremedi şu çocuklara kıydığında. Yatacak yerin yok bu saatten sonra. Bu nasıl bir kafadır anlamıyorum. Git kendini öldür öldüreceksen bir yerde. Şu çocukları görünce kendi çocuklarımmış gibi benimsedim, etkilendim kahretsin.​

Kaynak : İzmir'de baba dehşeti: 3 çocuğunu öldürdü

Son düzenleme:
Böyle insanların insanlık dışı deneylerde kullanılması lazım..

Tipinde hayır yok zaten, umarım hapishanede ayağı kayar da ölür...

Böyle insanların insanlık dışı deneylerde kullanılması lazım..
Bu olaylar sonra yıllarda katlanarak artıyor. Bunun kök nedeni ise ülkedeki ekonomik zorluklar ve çok yüksek enflasyon. Avrupa ve ABD'nin enflasyondan neden korktuğu işte bu yüzden. Enflasyon toplumdaki her şeyi bozuyor çünkü.

Artık normalleşti bu tür olaylar. Bu partinin de 1. parti olma nedeni bu olaylar da dahil halkın cahil olmasından kaynaklanıyor en büyük neden budur. Bazılarını hayvandan ayırt edemiyorsun yiyor içiyor başka ek katkıları olmuyor.

Böyle aklı başında bir yorum geleceğini hiç düşünmemiştim, "yaşamda her şeyin bir nedeni vardır" bu adama (tamam gözünde bir sorun var fakat) "Burak özçivit" yaşamı verilse bu cinayet olmayacaktı. Ne kendine, ne de evladına zarar vermeyecekti. Uç bir örnek verdim ama yazılanlar doğru, her şeyi şartlar ve koşullar belirler ve bunu yaratan "sistemdir" sistem insanları kötü veya iyi yaşama ışınlar. Çaba-emekle hiçbir şeyi değiştiremezsiniz. Çok çok iyi bir yaşamı olan insana söylüyorum (bu akıl-bilgi-zekayı da içerebilir)

Seni Afrika'da en rezil hayata (açlıktan ölebileceğin) ışınlıyorum. Çık oradan prof. Ol ya da bradd pitt ol.

Yaşam verilme ile ilgisi yok sistemle ilgili daha çok. Zengin fakir ayrımı da söz konusu değil. Çok zengin olan öküzler de çok var. Mesele toplum ahlakı, kültürel çöküş, eğitimsizlik, cahillik yani eğitim sisteminden ve birçok şeyden kokuşmuşluk çıkıyor. Birey bilinçli kendi varlığını bilen bir vatandaş olamayınca toplum da o çizgide gelişiyor. Sonra toplumun geneline halka yayılıyor bu kültür yoluyla da bulaşıyor. Hele ki bu teknolojinin olduğu yüzyılda eğitimi de aşılarsın eğitimsizliği de hem de çok hızlı bir biçimde. En basit örnek tvdeki diziler. Türk dizilerine bakarsan bir sürü saçma sapan her türlü rezaletin döndüğü hiçbir değeri olmayan yapımları görürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…