lengthow

Yetkin
Selam arkadaşlar, iPhone 11 cihazımın bataryası %79 seviyelerine düştü. Sık sık kastığı için ve batarya hızlı bittiği için değiştirmek istiyorum. Genel yorumlara göre Deji en çok tercih edilenlerden biriymiş sanırım. Sitesinden baktığımda İzmir'de birkaç yetkili satıcısı var ama emin olamadım. Bir yandan işçiliğin de düzgün olmasını istiyorum. Telefoncularda yalap şap iş çok denk geliyor. Değiştirip memnun kalan varsa önerirseniz sevinirim. Balçova - Alsancak arası çoğu yer uygun konum olarak.

Kendinizin değiştirmesini tavsiye ederim çünkü telefoncular bir çok konuya dikkat etmiyor. Sıvı bandı vs. konusunda özellikle çok dikkatsizler.

Kendinizin değiştirmesini tavsiye ederim çünkü telefoncular bir çok konuya dikkat etmiyor. Sıvı bandı vs. konusunda özellikle çok dikkatsizler.
Kendim de deneyebilirim ama daha önce yapmadım o tarz bir iş. En son dediğiniz gibi bir telefoncuya denk geldiğim için ekranda şuan herhangi bir bant yok. O yüzden sökmem kolay olabilir aslında. Bataryanın içerisinden sıvı bandı çıkıyor mu biliyor musunuz?

Kendim de deneyebilirim ama daha önce yapmadım o tarz bir iş. En son dediğiniz gibi bir telefoncuya denk geldiğim için ekranda şuan herhangi bir bant yok. O yüzden sökmem kolay olabilir aslında. Bataryanın içerisinden sıvı bandı çıkıyor mu biliyor musunuz?
Çıkmıyor olabilir, paket halinde satan farklı üreticiler var. FPPRO kendi üretiyor, bi' bakabilirsin aslında.