2006'dan beri bu sektörde olduklarını belirtiyorlar ama o zamandan bu zamana hiçbir cep telefonu markası kendilerini ana pil tedarikçisi olarak belirlemedi, bu da kalite konusunda soru işareti yaratıyor ki pil şişme vakaları da bunu doğrular nitelikte.

Kısaca "Ucuz Çin malı" sıfatına uyan bir marka gibi duruyor Deji. En iyisi orijinal batarya tercih etmek.
Babam telefoncudur ve genellikle asla orijinal batarya kullanmayız çünkü Apple bilerek bataryayı kötü yaptırıyor. Orijinal batarya kullanıldı, kaç kere sıkıntı çıkardı. Bir kere Rova aldık, 2 senedir hiçbir şey yok, hâlâ sağlam. Deji'nin işi artık bitti, yerini Rova aldı.

Babam telefoncudur ve genellikle asla orijinal batarya kullanmayız çünkü Apple bilerek bataryayı kötü yaptırıyor. Orijinal batarya kullanıldı, kaç kere sıkıntı çıkardı. Bir kere rova aldık, 2 senedir hiçbir şey yok, hâlâ sağlam. Deji'nin işi artık bitti, yerini rova aldı.

Şimdi jcidler cıktı hocam onlarda fena değil 13'ün pili 7 ay önce taktım pil saglıgı 91. bir de hocam sektör nasıl babanız iyi kazanıyor mu? Telefonculuktan zevk alıyorum ama 10 sene sonra ekmek yedirmez gibi geliyor.

Şimdi jcidler cıktı hocam onlarda fena değil 13'ün pili 7 ay önce taktım pil saglıgı 91. bir de hocam sektör nasıl babanız iyi kazanıyor mu? Telefonculuktan zevk alıyorum ama 10 sene sonra ekmek yedirmez gibi geliyor.
Evi geçindirecek kadar kazanıyor, fatura, kira vs. ödeyebiliyoruz, ona yetiyor. Zaten bu meslekte yüksek mertebelere ulaşman için illaki ahlaksızlık yapman lazım maalesef. Benim memlekette genelde böyle şeyler olmadığı için bütün telefoncular sürünüyor burada.

Evi geçindirecek kadar kazanıyor, fatura, kira vs. ödeyebiliyoruz, ona yetiyor. Zaten bu meslekte yüksek mertebelere ulaşman için illaki ahlaksızlık yapman lazım maalesef. Benim memlekette genelde böyle şeyler olmadığı için bütün telefoncular sürünüyor burada.

Bodrumda yaşıyorum hocam millet fena kazanıyor dediğniz gibi maalesef.

1.5 yıl gidiyor Deji piller. Fiyatını düşününce kabul edilebilir. Ben verdiğim paraya göre memnundum. Eski 8 Plus telefonumda 2 kere kendim değiştirmiştim. Ortalama 1.5'ar yıl dayandılar. Hatta son taktığım pil 1.5 yılı aştı ama telefonu kullanmıoyrum çekmecede duruyor ondan dolayı. Hala iyi şarj tutuyor. Bu arada son aktığım Woyax'dı ama o da Deji'yle aynı herhalde bire bir.