Merhaba, Samsung A21s için almayı düşünüyorum marka kalitesi nasıldır? Uzun kullanımda problem çıkartır mı?
Detaylar
Kim cevapladı?İtachi Uchiha
Yetkin
Type-c olduktan sonra şarj aleti fark eder mi? Bence Spigen alın, daha kaliteli.
Kaandrick Lamar
Yetkin
Alınır, bataryası da alınır. Kendi sitesinden de alışveriş yapabilirsiniz, güvenlidir. Zamanında iphone 7+ için aldığım batarya orjinalinden daha uzun ekran süresi veriyordu ve yanında hediye gönderdikleri telefon standını hala kullanıyorum.
Ürünün altında 50 TL kupon var, kupon ile 199 TL. Bu daha kaliteli. Vodafone kullanıyorsanız düz Vodafone'lulara 2 ay, Red'lilere 12 ay olmak üzere Hepsiburada Premium hediyesi var, onunla alırsınız, kargo ücreti olmaz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünün altında 50 TL kupon var, kupon ile 199 TL. Bu daha kaliteli. Vodafone kullanıyorsanız düz Vodafone'lulara 2 ay, Red'lilere 12 ay olmak üzere Hepsiburada Premium hediyesi var, onunla alırsınız, kargo ücreti olmaz.
Evde Type-C to type kablo olmadığından biraz pahalıya denk geliyor. Kablo öneriniz var mıdır?
Evde Type-C to type kablo olmadığından biraz pahalıya denk geliyor. Kablo öneriniz var mıdır?
O halde 449 TL'ye kupon ile bunu alabilirsiniz.
İlk attığım için kablo olarak da bunu önerebilirim.
Son düzenleyen: Moderatör:
sawyerford
Üstün
Ben bu markanın Apple şarj aleti versiyonunu kullanıyorum ve bir senedir tek bir hata, sorun ile karşılaşmadım.
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-