waitaminute

Uzman
Merhaba arkadaşlar,

Superonline fiberde aşağı yukarı Almanya sunucularında 60-70 ping almaktayım. Tarifem 1000/50. Türk Telekom VDSL kullanan komşum 40 ping alınca kafam attı.

Taahhüt olduğu için 2. internet bağlatmaya karar verdim. Burada en düşük ping veren firma hangisi var? Alaznet, tıklanet falan var İzmir pop diyorlar ama pek yorum bulamıyorum bu firmalar hakkında.

Sadece gaming için 2. internet bağlatacağım. Onun için en düşük ping alabileceğim nokta atışı bir şey arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende İzmir'de yaşıyorum. Ben önceden Netspeed VDSL kullanıyordum ve CS'de pingim 30-45 arasıydı. Sizin gibi fiber var diye SuperOnline geçtim ve pingim 70-80'e çıkmıştı. Çok pişman olmuştum. Şükür ki adresim değişti ve kendileri mecbur iptal etti.

Yine Netspeed VDSL kullanıyordum ve pingim dediğim gibiydi. Şimdi ise bölgemde TürkNet 1000 MBPS var. CS2'de 30-35 arası alıyorum.

Son düzenleme:
Superonline deyince akla "Kardeşim dur orada, sana yüksek latency atayım dur" gelir. Herkes şikayetçi sizin kategoride o konuda.

Bende sadece TT altyapı var, ISP önersem yanlış olur ancak illaki öneri olacaksa "Netspeed" firması...

Türk Telekom. Netspeed de fena değil.
TT'nin Hiper (VDSL2) paketlerinde kampanya adı altında satılan bazı paketleri pahalı. Bir de MH kısmında yetersizler onun harici TT tekel olması dışında pek sıkıntı olmaz hattı falan düzgünse.

Fiber paketleri ise onlar da hemen hemen aynı fiyattalar maalesef.

TT'nin Hiper (VDSL2) paketlerinde kampanya adı altında satılan bazı paketleri pahalı. Bir de MH kısmında yetersizler onun harici TT tekel olması dışında pek sıkıntı olmaz hattı falan düzgünse.

Fiber paketleri ise onlar da hemen hemen aynı fiyattalar maalesef.
Ben şu an TT'de, 50MBPS VDSL aylık 240 TL olarak kullanıyorum Temmuz da kampanya bitiyor 2 katı fiyat çıkarırlar artık.

Hocam bende İzmir'de yaşıyorum. Ben önceden Netspeed VDSL kullanıyordum ve CS'de pingim 30-45 arasıydı. Sizin gibi fiber var diye SuperOnline geçtim ve pingim 70-80'e çıkmıştı. Çok pişman olmuştum. Şükür ki adresim değişti ve kendileri mecbur iptal etti.

Yine Netspeed VDSL kullanıyordum ve pingim dediğim gibiydi. Şimdi ise bölgemde TürkNet 1000 MBPS var. CS2'de 30-35 arası alıyorum.
Çok şanslısınız ki türknet gelmiş size. Ben 5 yıldır düzenli olarak gigafiber talebi bulunmama rağmen hiç bir zaman karşıyaka bölgesinde çalışmaları olmadı. Halbuki ilk karşıyaka da başlamaları gerekiyordu. Netspeed e bakacağım teşekkür ederim.

Yukarda yardımcı olan herkese teşekkürler. Altyapı türktelekom olduktan sonra superonlinedan her türlü düşük ping alacağız anladığım kadarıyla. TTnet kendi sitesinde hem pahallı hemde 1 yıl taahhüt istiyor en az. Bende taahhütsüz firma arayışındayım ki problem yaşarsam rahat çıkabileyim.