Arkadaşlar derste bir halt yedim. Size olayın öncesini anlatmayacağım. Konuşmada "İzmir'deki Türkler genetik bakımdan Yunanlarla benzerdir, oradaki Türkler Yunan genine sahiptir" dedim. Tabii tamamıyla Yunan genine sahip demedim, siz anladınız demek istediğimi.

Bu cümleyi hiçbir makale okumadan, Instagram'daki reels videolarından öğrendiğim bilgilerle oluşturmuştum. Hoca da bu konu hakkında bir sunum yapacaksın, merak ettim söylediğin konuyu dedi.

Bu konu hakkında bilginiz varsa, önceden merak edip araştırdıysanız benimle paylaşır mısınız? Çünkü yarın büyük rezil olacağım gibi duruyor.

Biraz hak etmişsin :D

Yapay zekadan yardım al.

Hocam hakettim ama haksız olsam bile bir şeyler anlatmak istiyorum. Ancak şu an bir makale bulamadım o konuyla alakalı. Eğer hazır bir makale bulamazsam direkt bırakacağım bu işi çünkü makalesiz ortamda ben bir şey yaparsam makale oluşturmuş olurum direkt. O şeyi de yapmak her yiğidin harcı değil, 1 günde yapılacak iş asla değil. Yapay zeka umarım bulur bir makale.

Öğretmenden ve sınıftan bir daha doğruluğundan emin olmadığın bilgi için özür dilersin olur biter. Böyle bir şey mümkün değil zaten. Zamanında çok nüfus mübadelesi yaşandı.

Arkadaşlar derste bir halt yedim. Size olayın öncesini anlatmayacağım. Konuşmada "İzmir'deki Türkler genetik bakımdan Yunanlarla benzerdir, oradaki Türkler Yunan genine sahiptir" dedim. Tabii tamamıyla Yunan genine sahip demedim, siz anladınız demek istediğimi.

Bu cümleyi hiçbir makale okumadan, Instagram'daki reels videolarından öğrendiğim bilgilerle oluşturmuştum. Hoca da bu konu hakkında bir sunum yapacaksın, merak ettim söylediğin konuyu dedi.

Bu konu hakkında bilginiz varsa, önceden merak edip araştırdıysanız benimle paylaşır mısınız? Çünkü yarın büyük rezil olacağım gibi duruyor.
Hocanda aşırı milliyetçilik var galiba. Yunanların DNA'sına sahip olmamız normal. Onlarda bizimkine sahip olabilir mesela?

Onlarda bizim genlerimize sahip ama önemli olan bu değil. Günümüzde neredeyse hiçbir ırk saf değildir, kimse tek ırk DNA'sına da sahip değildir. Ulu önder Atatürkün'de dediği gibi "ne mutlu Türk'üm diyene" sözünde kan değil fikren ve hisle Türk olduğunu düşünmek bile Türk olmak için yeterlidir.

Onlarda bizim genlerimize sahip ama önemli olan bu değil. Günümüzde neredeyse hiçbir ırk saf değildir, kimse tek ırk DNA'sına da sahip değildir. Ulu önder Atatürkün'de dediği gibi "ne mutlu Türk'üm diyene" sözünde kan değil fikren ve hisle Türk olduğunu düşünmek bile Türk olmak için yeterlidir.
Kesinlikle katılıyorum.

Hangi dersin hocası?

Son düzenleme:
Onlarda bizim genlerimize sahip ama önemli olan bu değil. Günümüzde neredeyse hiçbir ırk saf değildir, kimse tek ırk DNA'sına da sahip değildir. Ulu önder atatürkün'de dediği gibi "ne mutlu Türk'üm diyene" sözünde kan değil fikren ve hisle Türk olduğunu düşünmek bile Türk olmak için yeterlidir.

Ben de öyle düşünüyorum hocam. Dediklerinize tamamen katılıyorum. Önemli olan kültürdür, kendini ne olarak biliyorsan odur.

Kesinlikle katılıyorum.

Hangi dersin hocası?
Edebiyat.