Çok aman aman iyi bir sistem değil ancak izolye göre falan daha iyidir birde ileride yükseltmeye çok açık. 2.el tercih edemeyeceksen sıfır olarak en iyi sistem budur bu bütçede.
Çok aman aman iyi bir sistem değil ancak izolye göre falan daha iyidir birde ileride yükseltmeye çok açık. 2.el tercih edemeyeceksen sıfır olarak en iyi sistem budur bu bütçede.
Öncelikle tavsiyeniz için teşekkür ederim. Bir şekilde bin lira daha ekleyip bu sistemi alabilirim. Yalnız monitör rampage markasına ait bir monitör oda çok iyi değil ama yine beni idare ediyor sorum şu: bu önerdiğiniz kasa ile benim monitör uyumlu bir şekilde çalışır mı? Monitör modeli: rampage cr25r180 eğer ikisi uyumlu şekilde çalışır derseniz bu önerdiğiniz kasayı alıp bu konuyu da kapatmak istiyorum.
Sen paranı çöpe at daha çok işe yarar en azından ihtiyaç sahibi birisine denk gelir bunlar ikinci sistem toplayip RGB ile süsleyip satıyorlar yapmayın böyle.
Öncelikle tavsiyeniz için teşekkür ederim. Bir şekilde bin lira daha ekleyip bu sistemi alabilirim. Yalnız monitör Rampage markasına ait bir monitör oda çok iyi değil ama yine beni idare ediyor sorum şu: Bu önerdiğiniz kasa ile benim monitör uyumlu bir şekilde çalışır mı? Monitör modeli: Rampage CR25R180 eğer ikisi uyumlu şekilde çalışır derseniz bu önerdiğiniz kasayı alıp bu konuyu da kapatmak istiyorum.
Çalışır, zaten monitörün kutusunun içinden HDMI kablosu çıkmıştır o kablonun bir ucunu monitöre bir ucunuda kasanın arkasına ekran kartının HDMI yerine takabilirsin.
Çalışır, zaten monitörün kutusunun içinden HDMI kablosu çıkmıştır o kablonun bir ucunu monitöre bir ucunuda kasanın arkasına ekran kartının HDMI yerine takabilirsin.
Bilgisayarcı dediğin insan görünümlü garabetler aslında. LGA775 anakartı sıfır diye ikna etmeye çalışmıştı zamanında bana öyle şeyler söylüyor ki diyemezsin bu anakart sıfır değil diye. Firmadan direkt almış hiç kullanmamış o yüzden sıfır diyor. Garanti? Diye sormak aklıma gelmedi ona yanıyorum keşke soraydım acaba ne derdi