Detaylar
Kim cevapladı?Çok aman aman iyi bir sistem değil ancak izolye göre falan daha iyidir birde ileride yükseltmeye çok açık. 2.el tercih edemeyeceksen sıfır olarak en iyi sistem budur bu bütçede.
Öncelikle tavsiyeniz için teşekkür ederim. Bir şekilde bin lira daha ekleyip bu sistemi alabilirim. Yalnız monitör rampage markasına ait bir monitör oda çok iyi değil ama yine beni idare ediyor sorum şu: bu önerdiğiniz kasa ile benim monitör uyumlu bir şekilde çalışır mı? Monitör modeli: rampage cr25r180 eğer ikisi uyumlu şekilde çalışır derseniz bu önerdiğiniz kasayı alıp bu konuyu da kapatmak istiyorum.
Çok aman aman iyi bir sistem değil ancak izolye göre falan daha iyidir birde ileride yükseltmeye çok açık. 2.el tercih edemeyeceksen sıfır olarak en iyi sistem budur bu bütçede.
- Izoly talos i5-4570 16 GB 512 GB M.2 NVMe GTX 1660S 6 GB.
- Izoly weplay i5-10400F 16 GB 512 GB M.2 NVMe RX 550 4 GB.
- Dexter Ryzen 5 3600 16 GB 512 GB M.2 NVMe RX550 4 GB.
- Izoly ocean i5-4570 16 GB 512 GB SSD RX 550 4 GB.
Sen paranı çöpe at daha çok işe yarar en azından ihtiyaç sahibi birisine denk gelir bunlar ikinci sistem toplayip RGB ile süsleyip satıyorlar yapmayın böyle.
Öncelikle tavsiyeniz için teşekkür ederim. Bir şekilde bin lira daha ekleyip bu sistemi alabilirim. Yalnız monitör Rampage markasına ait bir monitör oda çok iyi değil ama yine beni idare ediyor sorum şu: Bu önerdiğiniz kasa ile benim monitör uyumlu bir şekilde çalışır mı? Monitör modeli: Rampage CR25R180 eğer ikisi uyumlu şekilde çalışır derseniz bu önerdiğiniz kasayı alıp bu konuyu da kapatmak istiyorum.
Çalışır, zaten monitörün kutusunun içinden HDMI kablosu çıkmıştır o kablonun bir ucunu monitöre bir ucunuda kasanın arkasına ekran kartının HDMI yerine takabilirsin.
Çalışır, zaten monitörün kutusunun içinden HDMI kablosu çıkmıştır o kablonun bir ucunu monitöre bir ucunuda kasanın arkasına ekran kartının HDMI yerine takabilirsin.
Tamamdır sanırım o kasayı alacağım bir de sitede özelleştir kısmı geliyor oradan değiştirin dediğiniz bir şey var mı kasa için?
Öküz
Uzman
Bilgisayarcı dediğin insan görünümlü garabetler aslında. LGA775 anakartı sıfır diye ikna etmeye çalışmıştı zamanında bana öyle şeyler söylüyor ki diyemezsin bu anakart sıfır değil diye. Firmadan direkt almış hiç kullanmamış o yüzden sıfır diyor. Garanti? Diye sormak aklıma gelmedi ona yanıyorum keşke soraydım acaba ne derdi4. Nesil işlemcili sistemi sıfır diye satandan uzak durun.
Tamamdır sanırım o kasayı alacağım bir de sitede özelleştir kısmı geliyor oradan değiştirin dediğiniz bir şey var mı kasa için?
İleriye yönelik kasayı 550W ya da 600W yapabilirsin ama oda çok gerekli değildir geri kalan şeyleride değiştirmeye gerek yok.
İleriye yönelik kasayı 550W ya da 600W yapabilirsin ama oda çok gerekli değildir geri kalan şeyleride değiştirmeye gerek yok.
Tamamdır çok teşekkür ederim.
Tekrar merhaba, bir iki bir şey değiştirip şöyle yaptım sizce sorun olur mu?
Dosya Ekleri
Son düzenleme: