Jacques Philippe saat nasıldır?

aldaci26

Uzman
AVM'de dolaşırken camda çok güzel bir erkek saati gördüm. Marka ile ilgili bilgim olmadan kör alım yaptım. Satıcı çift saati olduğunu söyledi, kadın için olan modeli de satın aldım nişanlım için. Kasası, hissiyatı, renk ve fiyat çok iyiydi. Swiss Made ibaresi var ama çok inanasım gelmiyor.

Her ne kadar satın almışsam da size de sormak istedim.

Erkek saat. Kadın saat.

J. Philippe giriş seviye bir İsviçre markası yani baktığınızda bilinen İsviçre kalitesinde değil. Benzer marka olarak Swiss Military ile benzer kalite segmentindeler. Bütçeniz 15-20K bantlarında ise baktığınız modellere yakınlık açısından Citizen Tsuyosa yada Tissot PRX pilli modeline gözatmanızı tavsiye ederim. Marka olarak ise Tissot Wainer Citizen Seiko Casio gibi markalar önceliğiniz olsun.

Ayrıca başka model varsa burada paylaşın yorumlayalım.

Aslında PRX kasa benzeri bir saat yada Seiko alacaktım ama bu iki saat çok hoşuma gitti. Yılbaşı da yaklaşıyor ufak bi hediye olarak alayım dedim. Zaten yıllardır Casio'nun bir sürü giriş saatlerini kullanıyorum çok severek, bir de Apple Watch 9'um var. Linkteki saatler de uygun fiyatlı premium hissiyatlı olduğu için aldım. Temmuz ayında bakalım yüklü bir ödeme alacağım işte o zaman gerçek bir Swiss Made bir saat almak istiyorum, torunlara bırakabilmek için.

Toruna temizinden khaki field.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…