Ahmet KVKK konusunda haklı, Recep Baltaş bunu yapmamalıydı.

Ama bu küfürler ne ya? Kocaman adam bu Jahrein, nasıl böyle küfürler edebiliyor? Gerçekten haklı olduğun bir kısmı nasıl daha haksız duruma getirirsin? Yazık günah bu adam da evli, çoluğu çocuğu var. Recep beyin de aynı şekilde.

Son düzenleme:
Selam,

Bu adamı gerçekten sevmiyorum, durduk yere canlı yayında Recep Baltaş'a küfür ediyor. Konuyu açmak istemedim ama belki Recep bey konuyu görmüştür diye umit ediyorum. Jahrein'in yaptığı şey gerçekten saygısızlıktan başka bir şey değil. Video hemen hemen yeni eklenmiş.

Birinin şu Bigmac'i durdurması lazım.

Kendisi herkese ağzına geleni söylüyor, küfürler yağdırıyor ama kendisine en ufak laf edilince dava açıyor, ne güzel işmiş, nasıl bir adam bu ya hayret ediyorum ben yazık gerçekten.

Jahrein'den çok chati garibime gidiyor. Adam ne derse onu tekrarlıyorlar. Bu muhabbet 5-6 yıl önce de vardı, hala değişmemesi çok ilginç :D

Onlar yüzünden zaten bunlar bu kadar egolu ve kendini beğenmiş.

Bilgilerini yayınlamışta ne olmuş adına kredi kartları mı açıldı, banka hesabımı boşaltıldı, evine haciz mi geldi? Başkasının yaptığı hata yüzünden olmuş daha niye küfür edersin 🤦
Gerçekten dinlemiyormusunuz, anlamıyormusunuz?

Paylaştığı datada kimlik seri no cilt no vs var diyor adam. Edevlet şifremi sıfırlayıp duruyorlar diyor adam. Daha ne olsun, böyle ihmal olabilir mi? Zaten internette var diye herkes herkesin datasını ifşalasın.