Detaylar
Kim cevapladı?ReloadingData
Yetkin
Yetersiz bilgi: iOS 16 sürümüne sahip her cihaz kırılmaz.
Jailbreak yapip hileli uygulama ve oyunlar icin kullanacagim. Film izleyecegim, ne tavsiye edersiniz?
iOS 16 sürümüne sahip herhangi bir iPad olur.
Jailbreak yapip hileli uygulama ve oyunlar icin kullanacagim. Film izleyecegim, ne tavsiye edersiniz?
A12 ve M2 işlemcili cihazlar için yaparsın. Yani iOS 16 sürümüne sahip iPad bulursan Jailbreak yaparsın. Benim yazdığım yetersiz bilgi değildir iOS 16 destekleyen herhangi bir cihazı zaten kırarsın da. Buradan araştırma yapmayıp yetersiz bilgi olarak işaretleyen moderasyon ekibinede selam olsun.
Son düzenleme:
Moderasyon Ekibi
Resmî Hesap
Buradan araştırma yapmayıp yetersiz bilgi olarak işaretleyen moderasyon ekibinede selam olsun.
Merhaba, lütfen yanlış yönlendirme yapmayınız. iOS 16 sürümü yüklü her iPad cihaza Jailbreak uygulanamaz. (İleride bu durum değişebilir.)
Jailbreak/16.x
theapplewiki.com
İyi sosyaller dileriz.
ReloadingData
Yetkin
Yanlış bilgi: https://theapplewiki.com/wiki/Jailbreak/16.x sayfasına göre 16.7.2 sürümüne yükseltilmiş iPad 8, 9, 10, iPad mini 5, 6, iPad Air 3, 4, 5 sürümleri kırılamaz.
Merhaba, lütfen yanlış yönlendirme yapmayınız. iOS 16 sürümü yüklü her iPad cihaza Jailbreak uygulanamaz. (İleride bu durum değişebilir.)
![]()
Jailbreak/16.x
theapplewiki.com
İyi Sosyaller dileriz.
Merhaba. Attığınız listeye şöyle bir baktım da tüm iPad'lere JB yapıldığını gördüm. Demek ki uygulanabiliyormuş.
Son düzenleyen: Moderatör: