2242

Üstün
Arkadaşlar jan programı diye bir program yükledim. İçerisinde yapay zekalar var ama API key ile çalışıyorlar. Ben de Gemini'ın API Key'ini aldım. Kişisel bilgilerim olduğu için fatura yansır mı? Para vermek istemiyorum. Aşım vesaire olursa benden para alabilirler mi? Hiç para vermedim API key vesaire alırken.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar jan programı diye bir program yükledim. İçerisinde yapay zekalar var ama API key ile çalışıyorlar. Ben de Gemini'ın API Key'ini aldım. Kişisel bilgilerim olduğu için fatura yansır mı? Para vermek istemiyorum. Aşım vesaire olursa benden para alabilirler mi? Hiç para vermedim API key vesaire alırken.
API keyi almak ücretsizdir ama o apiyi kullanamazsınız. Google üzerinde abonelik almalısınız. Ve hayır googleda abonelik sistemi var örneğin 1 aylığı 4.000 Tl diyelim. bu aboelikte APİ key kullanınca bunun içeriside bir sınır oluyor o sınıra gelince kullanamıyorsunuz ama limit bir süre sonra açılıyor.

API keyi almak ücretsizdir ama o apiyi kullanamazsınız. Google üzerinde abonelik almalısınız. Ve hayır Google'da abonelik sistemi var örneğin 1 aylığı 4.000 TL diyelim. Bu aboelikte API key kullanınca bunun içeriside bir sınır oluyor o sınıra gelince kullanamıyorsunuz ama limit bir süre sonra açılıyor.

Ama hiç aboneliğim yok. API key oluşturabildim. Ve o Program'da denediğim zaman çalışıyor?