Japon Harikası Lexus

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Eagles
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 534
Almanların doğrudan gerçek rakibi. Marka algısı ve performans kaygısı olmayanların kesinlikle bütçelerine göre diğer marklar ile kıyasladıkları zaman (çoğunlukla) daha iyi bir tercih olacağını görebilir.

Lfa'yı brüksel'de gittiğim bir fuarda gözlerimle görmüştüm. Gerçekten muazzam bir alet. Bende hep vardı zaten V10 sevdası, bu modelle beraber iyice arşa çıktı.
Eki Görüntüle 181753

Bende Lexus alt segment üst segment ne kadar model varsa Yeni Zelanda da gördüm üstüne bir de hanım ablalar sürüyordu biz burada iş yapacağız diye uğraşalım

Aktif bindiğim modelleri oldu. Dışarıdan mütevazi görünseler de içleri ve kaliteleri cidden tartışılmaz. Toyota gibi güvenilir bir marka ile performansın birleştiği nokta.

Şimdilik Mazda 3 Gen4 Hatch Soul Red ile devam ediyorum. Umarım bir gün RX serisi nasip olur. Çok pahalılar.

İlk hedefim sizin arabanızdan almak ya. Keşke son nesil Mazda 3'ler de olsaydı, onlar da çok güzel. Bir tane Mazda 3 hatchback çok istiyorum, siyah renk...

Ben bu ikisinin sesine hastayım. Tabii ki asıl sevdiğim motosiklet sesi. Ama araba tarafında da V10 motorun hastasıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…