Learnof Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.469 Makaleler 2 Çözümler 41 Beğeniler 1.958 2 Temmuz 2024 #1 Bilgisayarı sade kullanmayı seven biriyim. Minecraft için Java gerekli ve indirmeyi hiç sevmiyorum. Bilgisayarı yavaşlatır mı? Etkisi var mı?
Bilgisayarı sade kullanmayı seven biriyim. Minecraft için Java gerekli ve indirmeyi hiç sevmiyorum. Bilgisayarı yavaşlatır mı? Etkisi var mı?
Essex Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 2.694 Makaleler 9 Çözümler 53 Beğeniler 3.810 2 Temmuz 2024 #2 Bilgisayarı sade kullanmak ile alakası ne? İndir dursun işte. 7/24 çalışan bir program değil. Güncelleme şeyi var diye hatırlıyorum, başlangıçta açılmasını kapat yeter.
Bilgisayarı sade kullanmak ile alakası ne? İndir dursun işte. 7/24 çalışan bir program değil. Güncelleme şeyi var diye hatırlıyorum, başlangıçta açılmasını kapat yeter.
FX 9590 Uzman Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 20 Beğeniler 20 Yer Muğla 2 Temmuz 2024 #3 Bilgisayara etkisi olmaz. Learnof dedi: Bilgisayarı sade kullanmayı seven biriyim. Genişletmek için tıkla... Koy bi kenara dursun, ne zararı var?
Bilgisayara etkisi olmaz. Learnof dedi: Bilgisayarı sade kullanmayı seven biriyim. Genişletmek için tıkla... Koy bi kenara dursun, ne zararı var?
Recep Tayyip İvedik Başarılı Katılım 29 Nisan 2024 Mesajlar 1.908 Çözümler 2 Beğeniler 957 2 Temmuz 2024 #4 Learnof dedi: Bilgisayarı sade kullanmayı seven biriyim. Minecraft için Java gerekli ve indirmeyi hiç sevmiyorum. Bilgisayarı yavaşlatır mı? Etkisi var mı? Genişletmek için tıkla... Yavaşlatmaz hocam.
Learnof dedi: Bilgisayarı sade kullanmayı seven biriyim. Minecraft için Java gerekli ve indirmeyi hiç sevmiyorum. Bilgisayarı yavaşlatır mı? Etkisi var mı? Genişletmek için tıkla... Yavaşlatmaz hocam.
Y Yonga Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 3.916 Makaleler 7 Çözümler 77 Beğeniler 6.444 2 Temmuz 2024 #5 Java kullanan bir uygulama çalışmadığı sürece Java runtimeı bilgisayarında çalışmaz yani etkisi de olmaz.
Java kullanan bir uygulama çalışmadığı sürece Java runtimeı bilgisayarında çalışmaz yani etkisi de olmaz.
mr.esat Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.427 Çözümler 12 Beğeniler 5.499 2 Temmuz 2024 #6 Java Update zımbırtısı var, başlangıç uygulamalarından kapat hepsini.
Y Yonga Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 3.916 Makaleler 7 Çözümler 77 Beğeniler 6.444 2 Temmuz 2024 #7 mr.esat dedi: Java Update zımbırtısı var, başlangıç uygulamalarından kapat hepsini. Genişletmek için tıkla... 10 MB RAM için değmez o da kendi düşüncem.
mr.esat dedi: Java Update zımbırtısı var, başlangıç uygulamalarından kapat hepsini. Genişletmek için tıkla... 10 MB RAM için değmez o da kendi düşüncem.
cadisu Başarılı Katılım 21 Mart 2024 Mesajlar 57 Beğeniler 46 2 Temmuz 2024 #8 Yonga dedi: 10 MB RAM için değmez o da kendi düşüncem. Genişletmek için tıkla... Olay RAM yemesi değil. Programı açmak ayrı bir güç ister bilgisayardan. Başlangıç'tan kapatıldığı sürece sorun olmaz, dursun bilgisayarında. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2024
Yonga dedi: 10 MB RAM için değmez o da kendi düşüncem. Genişletmek için tıkla... Olay RAM yemesi değil. Programı açmak ayrı bir güç ister bilgisayardan. Başlangıç'tan kapatıldığı sürece sorun olmaz, dursun bilgisayarında.
1 1538 Üstün Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 2.060 Makaleler 7 Çözümler 10 Beğeniler 5.835 2 Temmuz 2024 #9 Herkes çok gergin. Bir sey olmaz dostum, görev yöneticisinin başlangıç sekmesinden de devre disi bırakırsın.
Herkes çok gergin. Bir sey olmaz dostum, görev yöneticisinin başlangıç sekmesinden de devre disi bırakırsın.
Y Yonga Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 3.916 Makaleler 7 Çözümler 77 Beğeniler 6.444 2 Temmuz 2024 #10 cadisu dedi: Olay RAM yemesi değil. Programı açmak ayrı bir güç ister bilgisayardan. Başlangıç'tan kapatıldığı sürece sorun olmaz, dursun bilgisayarında. Genişletmek için tıkla... Makinen Pentium 4 değilse bunun bir etkisi olmaz ama kapat tabii. Bunun gibi 9 10 şey kapatsan illa olumlu etkisi olur.
cadisu dedi: Olay RAM yemesi değil. Programı açmak ayrı bir güç ister bilgisayardan. Başlangıç'tan kapatıldığı sürece sorun olmaz, dursun bilgisayarında. Genişletmek için tıkla... Makinen Pentium 4 değilse bunun bir etkisi olmaz ama kapat tabii. Bunun gibi 9 10 şey kapatsan illa olumlu etkisi olur.