W walixi Uzman Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 157 Çözümler 5 Beğeniler 31 3 Eylül 2024 #1 Sorunum resimdeki gibi:
KS KS W walixi Uzman Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 157 Çözümler 5 Beğeniler 31 4 Eylül 2024 #21 001 dedi: @walixi Fotograf gitmemiş, kusura bakmayin. Eki Görüntüle 80621 Genişletmek için tıkla... yok hocam yine aynı hata veriyor. Artı 0 Eksi
001 dedi: @walixi Fotograf gitmemiş, kusura bakmayin. Eki Görüntüle 80621 Genişletmek için tıkla... yok hocam yine aynı hata veriyor.
0 001 Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.986 Makaleler 24 Çözümler 55 Beğeniler 2.488 4 Eylül 2024 #22 @walixi farklı klasöre tekrar indirmeyi denediniz mi JNLP dosyasını? https://ebelge.gib.gov.tr/EFaturaWebSocket/EFaturaWebSocket.jnlp Artı 0 Eksi
@walixi farklı klasöre tekrar indirmeyi denediniz mi JNLP dosyasını? https://ebelge.gib.gov.tr/EFaturaWebSocket/EFaturaWebSocket.jnlp
KS KS W walixi Uzman Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 157 Çözümler 5 Beğeniler 31 4 Eylül 2024 #23 001 dedi: @walixi farklı klasöre tekrar indirmeyi denediniz mi JNLP dosyasını? https://ebelge.gib.gov.tr/EFaturaWebSocket/EFaturaWebSocket.jnlp Genişletmek için tıkla... hocam farklı klasör derken indirlenler veya masaüstü üzerinde yeni bir yere indirmek gibi mi? Artı 0 Eksi
001 dedi: @walixi farklı klasöre tekrar indirmeyi denediniz mi JNLP dosyasını? https://ebelge.gib.gov.tr/EFaturaWebSocket/EFaturaWebSocket.jnlp Genişletmek için tıkla... hocam farklı klasör derken indirlenler veya masaüstü üzerinde yeni bir yere indirmek gibi mi?
0 001 Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.986 Makaleler 24 Çözümler 55 Beğeniler 2.488 4 Eylül 2024 #24 @walixi Evet. Masaustune veya baska bir klasore indirmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS W walixi Uzman Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 157 Çözümler 5 Beğeniler 31 4 Eylül 2024 #25 001 dedi: @walixi 1.8.0 surumunu sagda uc nokta menusunden "Delete JVM" ile silin. Sizde "JVM'i kaldir" da olabilir Turkce kullaniyorsaniz. Daha sonra Onbellek kismina gelin, attigim ekran goruntusundeki adimlarla onbellegi temizleyin ve indirdiginiz yazilimi tekrar calistirin 2 defa. Bozuldu derken? Nasil bozuldu, daha detayli anlatir misiniz? Genişletmek için tıkla... hocam sabah ilk open web startı yüklediğimde çok güzel çalışıyordu bi r30 dk sonra bu hatayı verdi işte 001 dedi: @walixi Evet. Masaustune veya baska bir klasore indirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... hocam indirilenlere indikten sonra başka klasöre attım masaüstüne attım ama olmuyor. 001 dedi: @walixi Evet. Masaustune veya baska bir klasore indirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... bilgisayarı birde yeniden başlatalım mı hocam Artı 0 Eksi
001 dedi: @walixi 1.8.0 surumunu sagda uc nokta menusunden "Delete JVM" ile silin. Sizde "JVM'i kaldir" da olabilir Turkce kullaniyorsaniz. Daha sonra Onbellek kismina gelin, attigim ekran goruntusundeki adimlarla onbellegi temizleyin ve indirdiginiz yazilimi tekrar calistirin 2 defa. Bozuldu derken? Nasil bozuldu, daha detayli anlatir misiniz? Genişletmek için tıkla... hocam sabah ilk open web startı yüklediğimde çok güzel çalışıyordu bi r30 dk sonra bu hatayı verdi işte 001 dedi: @walixi Evet. Masaustune veya baska bir klasore indirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... hocam indirilenlere indikten sonra başka klasöre attım masaüstüne attım ama olmuyor. 001 dedi: @walixi Evet. Masaustune veya baska bir klasore indirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... bilgisayarı birde yeniden başlatalım mı hocam
0 001 Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.986 Makaleler 24 Çözümler 55 Beğeniler 2.488 4 Eylül 2024 #26 @walixi AnyDesk ile baglanma sansim var mi? Farkli bir hata var sanirim. walixi dedi: Bilgisayarı bir de yeniden başlatalım mı hocam Genişletmek için tıkla... Olur. walixi dedi: Hocam indirilenlere indikten sonra başka klasöre attım masaüstüne attım ama olmuyor. Genişletmek için tıkla... Dosya ismi EFaturaWebSocket olmali. Kopya icerikler yuzunden (1) vs. olmamali. Ismini kontrol edin bir de. Artı 0 Eksi
@walixi AnyDesk ile baglanma sansim var mi? Farkli bir hata var sanirim. walixi dedi: Bilgisayarı bir de yeniden başlatalım mı hocam Genişletmek için tıkla... Olur. walixi dedi: Hocam indirilenlere indikten sonra başka klasöre attım masaüstüne attım ama olmuyor. Genişletmek için tıkla... Dosya ismi EFaturaWebSocket olmali. Kopya icerikler yuzunden (1) vs. olmamali. Ismini kontrol edin bir de.
KS KS W walixi Uzman Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 157 Çözümler 5 Beğeniler 31 4 Eylül 2024 #27 001 dedi: @walixi AnyDesk ile baglanma sansim var mi? Farkli bir hata var sanirim. Olur. Dosya ismi EFaturaWebSocket olmali. Kopya icerikler yuzunden (1) vs. olmamali. Ismini kontrol edin bir de. Genişletmek için tıkla... Hocam bende AnyDesk ile bağlanıyorum bana bağlanırsanız bendende oraya bağlantı olur mu? Artı 0 Eksi
001 dedi: @walixi AnyDesk ile baglanma sansim var mi? Farkli bir hata var sanirim. Olur. Dosya ismi EFaturaWebSocket olmali. Kopya icerikler yuzunden (1) vs. olmamali. Ismini kontrol edin bir de. Genişletmek için tıkla... Hocam bende AnyDesk ile bağlanıyorum bana bağlanırsanız bendende oraya bağlantı olur mu?
0 001 Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.986 Makaleler 24 Çözümler 55 Beğeniler 2.488 4 Eylül 2024 #28 @walixi Hayir, bir tane baglanti oluyor. Ben kendi bilgisayarinizda oluyor sanmistim. OpenWebStart ayarlari aciliyor mu peki? Bozuldugunu soylemistiniz. Kaldirip yeniden kurmayi denediniz mi? Artı 0 Eksi
@walixi Hayir, bir tane baglanti oluyor. Ben kendi bilgisayarinizda oluyor sanmistim. OpenWebStart ayarlari aciliyor mu peki? Bozuldugunu soylemistiniz. Kaldirip yeniden kurmayi denediniz mi?
KS KS W walixi Uzman Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 157 Çözümler 5 Beğeniler 31 4 Eylül 2024 #29 001 dedi: @walixi Hayir, bir tane baglanti oluyor. Ben kendi bilgisayarinizda oluyor sanmistim. OpenWebStart ayarlari aciliyor mu peki? Bozuldugunu soylemistiniz. Kaldirip yeniden kurmayi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... hocam pc başına geçebilirim istiyorsanız kodu nereden göndereceğim size buradan özelden gönderebileceğimiz bir yer var mı? Artı 0 Eksi
001 dedi: @walixi Hayir, bir tane baglanti oluyor. Ben kendi bilgisayarinizda oluyor sanmistim. OpenWebStart ayarlari aciliyor mu peki? Bozuldugunu soylemistiniz. Kaldirip yeniden kurmayi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... hocam pc başına geçebilirim istiyorsanız kodu nereden göndereceğim size buradan özelden gönderebileceğimiz bir yer var mı?
0 001 Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.986 Makaleler 24 Çözümler 55 Beğeniler 2.488 4 Eylül 2024 #30 @walixi buradan gonderin, ben baglandigimda mesaji duzenlersiniz. Artı 0 Eksi