Roma'ya transfer olacakken sağlık kontrolünden geçemediği için direkten dönen Oosterwolde, İstanbul'a dönmeden önce sol bacak arka adelesindeki sakatlıktan dolayı Finlandiya'da ameliyat oldu. Kafaya koydu, şampiyonluk görmeden gitmeyecek Jay. Adliyede gülerken, Roma transferinde mimik oynatmayan Jay, sana da selam olsun deli çocuk.
Transfer haberinin olduğu konuda da söylemiştim, kronikleşmeden satılması lazım diye. İtalya'nın sağlık testleri ağır kabul ama satamadıysan sıkıntı büyük. Umarım kronikleşmeden çıkarılır elden.
Bizim bu yonetimde ciddiyim akil yok. Yahu adama 2-3 hafta sakat dediniz Roma'da o kadarsa aliriz ya dedi adami saglik kontrolune cagirdi. Ne 2-3 haftasi adamin ameliyat olmasi gerekiyormus bizimkiler de bunu Roma'dan ogreniyor bak sen su ise. Adamin piyasasiyla oynadiniz resmen bu kadar is bilmez bir yonetim olabilir mi ya. Transfer konusunda cuvalladikca cuvalliyorlar, aciklamalar falan felaket.
Bizim bu yonetimde ciddiyim akil yok. Yahu adama 2-3 hafta sakat dediniz Roma'da o kadarsa aliriz ya dedi adami saglik kontrolune cagirdi. Ne 2-3 haftasi adamin ameliyat olmasi gerekiyormus bizimkiler de bunu Roma'dan ogreniyor bak sen su ise. Adamin piyasasiyla oynadiniz resmen bu kadar is bilmez bir yonetim olabilir mi ya. Transfer konusunda cuvalladikca cuvalliyorlar, aciklamalar falan felaket.
Kasıtlı yapmış olabilirler diye düşünmüyor değilim bazen. Çünkü bu hatayı yapmak için çok büyük acemi olmak gerekiyor. Çünkü Roma ile eşleştik ve bu adam karşımızda oynayacak. Gasperini, zaten Greenwood olayından beridir bizden nefret ediyor. Bunu 11 başlatıp üstüne beynini yıkarsa geçmiş olsun.