Captain Skriniar 97

Üstün
Yer
Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi
Roma'ya transfer olacakken sağlık kontrolünden geçemediği için direkten dönen Oosterwolde, İstanbul'a dönmeden önce sol bacak arka adelesindeki sakatlıktan dolayı Finlandiya'da ameliyat oldu. Kafaya koydu, şampiyonluk görmeden gitmeyecek Jay. Adliyede gülerken, Roma transferinde mimik oynatmayan Jay, sana da selam olsun deli çocuk. 🫡

Transfer haberinin olduğu konuda da söylemiştim, kronikleşmeden satılması lazım diye. İtalya'nın sağlık testleri ağır kabul ama satamadıysan sıkıntı büyük. Umarım kronikleşmeden çıkarılır elden.

Çok şeyler konuştuk çokkk.. Ben anlattım, o dinledi… Küskünmüş bizlere... Kırgınmış… Ama yine de umudu varmış geleceğe dair… Gençlere selam söyledi…

Şaka bir yana gitmekte istemiyordu. Umarım takıma küsmemiştir. Çok fazla mutsuz ayrılık oldu.

Aziz Yıldırım bize küsmediyse, Oosterwolde hiç küsmez.
1788270397240.webp

Bizim bu yonetimde ciddiyim akil yok. Yahu adama 2-3 hafta sakat dediniz Roma'da o kadarsa aliriz ya dedi adami saglik kontrolune cagirdi. Ne 2-3 haftasi adamin ameliyat olmasi gerekiyormus bizimkiler de bunu Roma'dan ogreniyor bak sen su ise. Adamin piyasasiyla oynadiniz resmen bu kadar is bilmez bir yonetim olabilir mi ya. Transfer konusunda cuvalladikca cuvalliyorlar, aciklamalar falan felaket.

Bizim bu yonetimde ciddiyim akil yok. Yahu adama 2-3 hafta sakat dediniz Roma'da o kadarsa aliriz ya dedi adami saglik kontrolune cagirdi. Ne 2-3 haftasi adamin ameliyat olmasi gerekiyormus bizimkiler de bunu Roma'dan ogreniyor bak sen su ise. Adamin piyasasiyla oynadiniz resmen bu kadar is bilmez bir yonetim olabilir mi ya. Transfer konusunda cuvalladikca cuvalliyorlar, aciklamalar falan felaket.
Kasıtlı yapmış olabilirler diye düşünmüyor değilim bazen. Çünkü bu hatayı yapmak için çok büyük acemi olmak gerekiyor. Çünkü Roma ile eşleştik ve bu adam karşımızda oynayacak. Gasperini, zaten Greenwood olayından beridir bizden nefret ediyor. Bunu 11 başlatıp üstüne beynini yıkarsa geçmiş olsun.

Kasıtlı yapmış olabilirler diye düşünmüyor değilim bazen. Çünkü bu hatayı yapmak için çok büyük acemi olmak gerekiyor. Çünkü Roma ile eşleştik ve bu adam karşımızda oynayacak. Gasperini, zaten Greenwood olayından beridir bizden nefret ediyor. Bunu 11 başlatıp üstüne beynini yıkarsa geçmiş olsun.

Kasitli oldugunu dusunmuyorum adamin ameliyat olacagini biliyor olsak bastan gidisine onay vermeyiz zaten akil var mantik var. Hangi enayi kulup 4 ay sakat kalacak adami transfer etsin. Baba forvet alicaz dediler Vedat varken gittiler Lukaku cektiler. Maliyeti dusuk diye diger bolgelere yatirim yaparlar dedik o da yok. Greenwood'u Safi cikarmasa basta bunlarin alacaklari yoktu zaten kim bilir kimi cakacaklardi. 1 tane oyuncuyu elden cikaramadilar UCL'ye kaldik piskin piskin hala transfer yok diyor bir de.

Kasitli oldugunu dusunmuyorum adamin ameliyat olacagini biliyor olsak bastan gidisine onay vermeyiz zaten akil var mantik var. Hangi enayi kulup 4 ay sakat kalacak adami transfer etsin. Baba forvet alicaz dediler Vedat varken gittiler Lukaku cektiler. Maliyeti dusuk diye diger bolgelere yatirim yaparlar dedik o da yok. Greenwood'u Safi cikarmasa basta bunlarin alacaklari yoktu zaten kim bilir kimi cakacaklardi. 1 tane oyuncuyu elden cikaramadilar UCL'ye kaldik piskin piskin hala transfer yok diyor bir de.
Elimizden giden oyunculardan bonservis de çıkaramadık doğru dürüst. Asensio'nun yedeği yok. Ake Skriniar'ın yedeği yok. Oppong var onu da bilmiyoruz daha. Şampiyonlar liginde Brown ile oynarız artık.

Sıkıntı çok ama çok büyük. Ameliyat olması gereken adama 2 - 3 hafta sakat dediler. O şekilde sattılar, adamlar geri yolladı. Geri geldiği gibi ameliyat ettirdiler. Fenerbahçe sağlık ekibini sokaktan toplamış gibi davranıyor. Hayatında sakatlık yüzü görmemiş Greenwood sakatlansa bile şaşırmam artık.