Alex Mason
Yetkin
Kulaklık kategorisinde fazla konu açıyorum kusuruma bakmayın. Takıntılıyım kırılıp kırılmamasına ve her an tedirgin oluyorum.
www.mediamarkt.com.tr
Ben Anker Soundcore Life Tune BT aldım.
Sporda kullanıyorum fakat yatarak yapılan hareketlerde sıkıntı oluyor. (Bench Press, Pull over gibi)
Pedleri deri olduğu için çok terliyor fakat bunaltacak kadar değil de, terledikten sonra yatış pozisyonlarında düşecek gibi oluyor.
Bench press ya da pull over yaparken kulaklık geriye doğru düşecek gibi oluyor.
Birkaç sorum olacak?
1) MediaMarkta mağazaya gidip aldım Bu üründen şikayetlerimi belirtsem iade alırlar mı?
2) JBL Tune 520BT satın alsam yine şu anki Anker kulaklığımdaki gibi sporda yatış pozisyonunda (Bench press gibi) kulağımdan düşer mi? Kısacası 520BT Her türlü spor pozisyonlarında kafaya tam oturuyor mu?
520BT Bench press hareketini yaparken kafamdan aşağıya doğru kayar mı?
Yani şu anki anket kulaklığımda yaşadığım sorunlar 520 BT de yaşar mıyım?
Sadece spor için kullanacağım.
ANKER Soundcore Life Tune BT Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık ANC Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
ANKER Soundcore Life Tune BT Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık ANC Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de
Ben Anker Soundcore Life Tune BT aldım.
Sporda kullanıyorum fakat yatarak yapılan hareketlerde sıkıntı oluyor. (Bench Press, Pull over gibi)
Pedleri deri olduğu için çok terliyor fakat bunaltacak kadar değil de, terledikten sonra yatış pozisyonlarında düşecek gibi oluyor.
Bench press ya da pull over yaparken kulaklık geriye doğru düşecek gibi oluyor.
Birkaç sorum olacak?
1) MediaMarkta mağazaya gidip aldım Bu üründen şikayetlerimi belirtsem iade alırlar mı?
2) JBL Tune 520BT satın alsam yine şu anki Anker kulaklığımdaki gibi sporda yatış pozisyonunda (Bench press gibi) kulağımdan düşer mi? Kısacası 520BT Her türlü spor pozisyonlarında kafaya tam oturuyor mu?
520BT Bench press hareketini yaparken kafamdan aşağıya doğru kayar mı?
Yani şu anki anket kulaklığımda yaşadığım sorunlar 520 BT de yaşar mıyım?
Sadece spor için kullanacağım.