JBL 520BT alınır mı?

cipher

Başarılı
Merhaba, ortalama 2.000, 00₺ bir bütçem var (bir tık üstü veya bir tık altı olabilir) kulak üstü kulaklık arayışındayım. Kullanım amacım; film, dizi, YouTube, Tod, Spotify vs. JBL 520 BT almayı düşünüyorum. Bundan önce AKG Y400 model kulaklığım vardı garantisi bitmeden ped değişimi, bakım ve onarımları için servise verdiğimde tamir edemedikleri için Buds 2 Pro hediye etmişlerdi. Bu yüzden ilerleyen yıllarda pedleri yıpranırsa internetten kolayca yenisini sipariş edebileceğim bir model olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam JBL kullanmıştım bir ara, çok kırılgan gibiydi en ufak darbede sattım sonra, başka markalara bakabilirsiniz JBL sadece popüler diye abartılıyor.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Şimdilik JBL 520BT aldım hoşuma gitmezse kardeşime vereceğim. Dediğim gibi amacım üst düzey ses değildi (Buds 2 Pro zaten yeterli), ufak tefek bakımlarını (ped değişimi vs.) kolayca yapabileceğim bir model arıyordum popüler olduğu için parça sıkıntısı da yok gibi, internetten bir de yedek ped söyleyeceğim. Tablette takılırken yeterli olacaktır bana diye düşünüyorum.

Amacım üst düzey ses değildi derken tam olarak neyden bahsedildiğini anlamadım ama 520 BT'nin 'giriş ve orta' düzey ses verebileceğinden bile şüpheliyim.

Hayırlı olsun.

Pek mantıklı olmamış, bana kalırsa isteğim üst düzey ses değildi olarak bile mantıksız. Ped değişimi vs. bakımlar Q30'da da çok rahatça yapılıyordu. Anker'in garantisi her parçayı zaten bedava gönderiyordu. Q30 kullanıyorum ped'ini yırttım geçen yenisini bedava gönderdiler.

Yani fiyatını asla hak etmeyen bi' kulaklık olduğunu düşünüyorum ama yine de hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…