Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Shawinnz

Uzman
Yer
Gudermes, Chechnya
Eski JBL kulaklığımdaki bir sıkıntı için garantiye göndermiştim, onlar da bir üst sürümünü ücretsiz değişim yapıp gönderdiler. İlk açıp kurduğumda böyle bir uyarı hiç yapmadı ama ikinci kez bağladığımdan beri sürekli karşıma çıkıyor. Önceki sahibi kaldır dedim, cihazı unutup JBL uygulamasından fabrika ayarlarına döndürdüm, Google hesabımdan ve cihazımı bul uygulamasından kaldırdım, hâlâ karşıma çıkıyor.

IMG_20250427_191605.webp

Eski JBL kulaklığımdaki bir sıkıntı için garantiye göndermiştim, onlar da bir üst sürümünü ücretsiz değişim yapıp gönderdiler. İlk açıp kurduğumda böyle bir uyarı hiç yapmadı ama ikinci kez bağladığımdan beri sürekli karşıma çıkıyor. Önceki sahibi kaldır dedim, cihazı unutup JBL uygulamasından fabrika ayarlarına döndürdüm, Google hesabımdan ve cihazımı bul uygulamasından kaldırdım, hâlâ karşıma çıkıyor.

Eki Görüntüle 144168
Önceki sahibi kaldır dediğinde yine mi bağlanmıyor?

Telefonun Bluetooth ayarlarına gidip, geçmişte eşleştirdiğiniz cihazlar arasında eski JBL kulaklığınızı unutun. Bu, cihazın telefonunuzla olan eski bağlantılarını temizlemesi lazım ya da kulaklıklığı fabrika ayarlarına döndürün bunu zaten yazmışsın ama şöyle bir şey var bazı modellerde sıfırlama işlemi bazen tam anlamıyla gerçekleşmeyebilir. Kulaklığınızı tekrar sıfırlamak için
Aynı anda güç düğmesine ve Bluetooth eşleştirme butonuna bazı modellerde çok işlevli olan tuş10 saniye kadar basılı tutun.
Kulaklığın LED ışığı yanıp sönerse, sıfırlama

Ben yazana kadar çözülmüş