Captain Skriniar 69

Başarılı
Yer
Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi
Merhaba. JBL Tune 720BT kulaklık kafa mesafesinden halıya düştü. Dışında bir sorun yok ama sol taraftan ses sağa göre az geliyor.

Neden kaynaklı olabilir?
Garantiye girer mi?
Garantiye aztek dışında herhangi bir Teknosa, MediaMarkt gibi teknoloji mağazası kabul eder mi yoksa illa aldığım mağazaya mı götürmek zorundayım?

Windows ayarlarından baktığımda kulaklığın sağ/sol dengesi aynı düzeyde.

Muhtemelen kulaklığın sürücüsü zarar gördü hocam.

Ne yazık ki garantiye girmez. Kullanıcı hatası.

Eğer servise göndermek isterseniz satın aldığınız mağazaya, Aztek'in yetkili servisine götürmeniz daha doğru olacaktır.

Son düzenleme:
Şimdi denedim hocam onda sorun çıkmadı.

Anladım teşekkürler.
İyi haber.

Kulaklık açıkken ses kısma ve açma tuşuna aynı anda basılı tutun, 5 saniye kadar. Sonrasında tekrar cihazınızla eşleştirip Bluetooth ile deneyin.
Ek olarak JBL uygulamasından kanal dengesini de kontrol edin.

Sürücü de bir sorun olmadığını biliyoruz. Düşme esnasında lehim kopmuş olabilir belki.

İyi haber.

Kulaklık açıkken ses kısma ve açma tuşuna aynı anda basılı tutun, 5 saniye kadar. Sonrasında tekrar cihazınızla eşleştirip Bluetooth ile deneyin.
Ek olarak JBL uygulamasından kanal dengesini de kontrol edin.

Sürücü de bir sorun olmadığını biliyoruz. Düşme esnasında lehim kopmuş olabilir belki.
Dediğiniz şekilde yaptım devam ediyor sorun.
Uygulama üzerinden sağ/sol dengesini -3'e getirince ses dengesi ortalandı.

Dediğiniz şekilde yaptım devam ediyor sorun.
Uygulama üzerinden sağ/sol dengesini -3'e getirince ses dengesi ortalandı.
Açıkcası hocam velev ki tatmin ediyorsa o ayar ile kullanmaya devam edebilirsiniz, bir sorun olmaz. 3.5 mm'den düzgün ses alabildiğimize göre sürücü sağlam, fakat elektronik tarafta bir sorun oluşmuş.

Ancak bu haliyle tatmin olmadıysanız servis yolu gözüküyor. Düşürdüğünüzü söyleyip söylememek size kalmış. Tabii belirtmekte fayda var: Nasıl bir fiyat çıkarırlar, verdiğiniz kargo parası ile mi kalırsınız vb. bunlar düşünülecek konular.

Açıkcası hocam velev ki tatmin ediyorsa o ayar ile kullanmaya devam edebilirsiniz, bir sorun olmaz. 3.5 mm'den düzgün ses alabildiğimize göre sürücü sağlam, fakat elektronik tarafta bir sorun oluşmuş.

Ancak bu haliyle tatmin olmadıysanız servis yolu gözüküyor. Düşürdüğünüzü söyleyip söylememek size kalmış. Tabii belirtmekte fayda var: Nasıl bir fiyat çıkarırlar, verdiğiniz kargo parası ile mi kalırsınız vb. bunlar düşünülecek konular.
Tamamdır hocam teşekkürler.