Merhaba, JBL Wave Buds kulaklığıma ait şarj ünitesini adaptörden şarj etmek istiyorum ve bunun için uygun fiyatlı, kaliteli bir adaptör arıyorum. Bilgisayardan da şarj olurdu ama alternatif yöntemler de istiyorum. Bir de şey istiyorum; JBL Şarj ünitesine bağlı olan turuncu USB kablosu çok kısa, bu turuncu kabloya ek bağlantı yapmamı sağlayan bir kablo önerisi de istiyorum. Uzatma kablosunun bir ucu dişi USB girişi, diğer ucu da erkek USB olacak şekilde. Böylece önereceğiniz adaptöre de o şekilde bağlayacağım. Uzatma kablosuda turuncu renk olursa sevinirim eğer varsa.
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam A34'ü şarj ettiğiniz cihazla şarj edin işte, ne kastınız. Hiçbir şey olmaz.Merhaba, JBL Wave Buds kulaklığıma ait şarj ünitesini adaptörden şarj etmek istiyorum ve bunun için uygun fiyatlı, kaliteli bir adaptör arıyorum. Bilgisayardan da şarj olurdu ama alternatif yöntemler de istiyorum. Bir de şey istiyorum; JBL Şarj ünitesine bağlı olan turuncu USB kablosu çok kısa, bu turuncu kabloya ek bağlantı yapmamı sağlayan bir kablo önerisi de istiyorum. Uzatma kablosunun bir ucu dişi USB girişi, diğer ucu da erkek USB olacak şekilde. Böylece önereceğiniz adaptöre de o şekilde bağlayacağım. Uzatma kablosuda turuncu renk olursa sevinirim eğer varsa.
Tamam ama ben yine de ona ayrı adaptör istiyorum. Daha rahat olur benim için. 2 Cihazı aynı anda şarj etmiş olurum.3 yıldır JBL Tune 115 TWS kullanıyorum. Aldığımdan beri Samsung adaptör ile şarj ediyorum. 3 yıldır şarj performanssında olumsuz bir durum ile karşılasmadım.
Önerini dinledim ama bu sefer telefonumun şarj kablo ucu hafif gevşedi. Hoşuma gitmedi. Ufak fiziki farklar mı var anlamadım. İkisi de Type-C ama... Telefonuma daha kolay giriyor şu an şarj kablosu... Off ne yaptın ya... En az 1 yıl eskittin cihazı.3 yıldır JBL Tune 115 TWS kullanıyorum. Aldığımdan beri Samsung adaptör ile şarj ediyorum. 3 yıldır şarj performanssında olumsuz bir durum ile karşılasmadım.
Cidden rahatsız oldum şu an. Daha yepyeni telefon ya.
Sertçe girerken şimdi daha yumuşak giriyor girişe. Hafif sola sağa oynuyor. Bunu yapmadan önce oynamıyordu.
Cihazın o hale gelmesi için benim cihazı en az 1 sene kullanmam gerekir.
Şu an telefona takıyorum şarja yukarı aşağı oynuyor ya şu an?
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım sen sıkıntılı mısın? Ne eskitmesi? O gevşeme gayet normal?Tamam ama ben yine de ona ayrı adaptör istiyorum. Daha rahat olur benim için. 2 Cihazı aynı anda şarj etmiş olurum.
Önerini dinledim ama bu sefer telefonumun şarj kablo ucu hafif gevşedi. Hoşuma gitmedi. Ufak fiziki farklar mı var anlamadım. İkiside Type-C ama... Telefonuma daha kolay giriyor şu an şarj kablosu... Off ne yaptın ya... En az 1 yıl eskittin cihazı.
Cidden rahatsız oldum şu an. Daha yepyeni telefon ya.
Sertçe girerken şimdi daha yumuşak giriyor girişe. Hafif sola sağa oynuyor. Bunu yapmadan önce oynamıyordu.
Cihazın o hale gelmesi için benim cihazı en az 1 sene kullanmam gerekir.
Bozulsun diye bilerek mi böyle önerdin anlamadım. Troll yorum falan mı? Düzgün şarj olsa bile fiziki olarak bir şekilde o soket ufakta olsa aşındı.
Obsesifim ben. Farkediyorum ufak ayrıntıları.
Sorun şöyle oldu; JBL'nin USB Type-C kablosunu Samsung adaptördeki girişe taktım gevşetti. Takmadan önce oynamıyordu ama şimdi oynuyor. İkisinin ucu Type-C ama şekilleri biraz farklı demek ki. Yapmamak gerekiyor.
Ama iş işten geçti. Soketin ömrü kısaldı muhtemelen.
Niye dinledim söyleneni ya off
Telefonu şu an komple iade edip yenisiyle değiştirmek istiyorum. Eskitmiş hissediyorum cihazı.
JBL ucu bir tık daha farklı zaten. Muhtemelen soketi zorladı.
USB TYPE-C'lerin kendi içlerinde türleri mi var acaba? Fiziksel olarak tamamen aynı değiller. Zaten zor girdi biraz. Zorlamasaydım keşke.
Komik olan nedir? Ciddiyim taktıktan sonra soket gevşedi.
Nasıl normal? Daha az önce yoktu o gevşeme. Dediğini denedikten sonra başladı.Arkadaşım sen sıkıntılı mısın? Ne eskitmesi? O gevşeme gayet normal?
Sorun şöyle oldu; JBL'nin USB Type-C kablosunu Samsung adaptördeki girişe taktım gevşetti. Takmadan önce oynamıyordu ama şimdi oynuyor. İkisinin ucu Type-C ama şekilleri biraz farklı demek ki. Yapmamak gerekiyor.
Telefonu şu an komple iade edip yenisiyle değiştirmek istiyorum. Eskitmiş hissediyorum cihazı.
USB TYPE-C'lerin kendi içlerinde türleri mi var acaba? Fiziksel olarak tamamen aynı değiller. Zaten zor girdi biraz. Zorlamasaydım keşke.
Son düzenleme:
Komik olan şey burda gevşedi diye sürekli tekrarlaman, gevşek olması çok normal bir durum. Fazla takıntılısın.Bozulsun diye bilerek mi böyle önerdin anlamadım. Troll yorum falan mı? Düzgün şarj olsa bile fiziki olarak bir şekilde o soket ufakta olsa aşındı.
Nasıl normal? Daha az önce yoktu o gevşeme. Dediğini denedikten sonra başladı.
Eki Görüntüle 8791
Adam öyle dedi ve onu dinledim diye gevşedi. Daha az önce hiçbir gevşeklik yoktu? Ne gerek vardı? Aşınma değil mi bu?Komik olan şey burda gevşedi diye sürekli tekrarlaman, gevşek olması çok normal bir durum. Fazla takıntılısın.
Bozulsun diye bilerek mi böyle önerdin anlamadım. Troll yorum falan mı? Düzgün şarj olsa bile fiziki olarak bir şekilde o soket ufakta olsa aşındı.
Nasıl normal? Daha az önce yoktu o gevşeme. Dediğini denedikten sonra başladı.
Eki Görüntüle 8791
Evet, saçma bir şekilde üreticiden üreticiye Type-C "standardı" değişebiliyor. Mesela benim Samsung telefonuma da Sandisk'in üst seviye Type-C USB'si oturmuyordu ve USB'nin soketini zımparalayarak çok düzgün oturur hale getirmiştim
Bunu denemeden bilemezsiniz maalesef. Zor oturuyorsa hiç zorlanmamalı.
Hafif zorladım farketmeden. Bunu neden yapıyorlar ya? Uzman tavsiyesi olmadan tavsiye vermesinler bana bundan sonra.Evet, saçma bir şekilde üreticiden üreticiye Type-C "standardı" değişebiliyor. Mesela benim Samsung telefonuma da Sandisk'in üst seviye Type-C USB'si oturmuyordu ve USB'nin soketini zımparalayarak çok düzgün oturur hale getirmiştim
Bunu denemeden bilemezsiniz maalesef. Zor oturuyorsa hiç zorlanmamalı.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
İnternet hızı kablolu bağlantıda 100 Mbps'ye sabitlendi
- muhammedemreyesilyurt