Hepsiburada peşin fiyata 10 taksite kadar çıkabiliyor hocam.

Nova Pro mu peşin fiyatına 10 taksit oluyor öyle ise Nova Pro yapıştır en yüksek ve net sesi ben Nova Pro'da aldım başka kulaklık artık kullanmıyorum ses yüksekliğinden kulaklık titriyor sanki Razer Kraken V3 Hypersenss kulaklıktaki Hypersenss özelliği gibi bir şey açmış gibi bir şey şu an :) bu arada ROG Delta 2 idare eder ses kasmada iyidir ama ses yüksekliği ve bass olarak hiçbir kulaklık yarışamıyor şu anda tabii Audeze Maxwell'i kullanmadım bilemicem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nova Pro mu peşin fiyatına 10 taksit oluyor öyle ise Nova Pro yapıştır en yüksek ve net sesi ben Nova Pro'da aldım başka kulaklık artık kullanmıyorum ses yüksekliğinden kulaklık titriyor sanki Razer Kraken V3 hypersenss kulaklıktaki hypersenss özelliği gibi bir şey açmış gibi bir şey şu an :) bu arada ROG Delta 2 idare eder ses kasmada iyidir ama ses yüksekliği ve bass olarak hiçbir kulaklık yarışamıyor şu anda tabii Audeze Maxwell'i kullanmadım bilemicem.

Full sese alınca zaten rahatsız oluyorum o yüzden ses düzeyleri önemli değil benim için. Şu an MediaMarkt'ta Nova Pro neredeyse 16k, gpx2 ise 12.5k civarında. Yarın gidip gpx2 alacağım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Full sese alınca zaten rahatsız oluyorum o yüzden ses düzeyleri önemli değil benim için. Şu an MediaMarkt'ta Nova Pro neredeyse 16k, gpx2 ise 12.5k civarında. Yarın gidip gpx2 alacağım :)

Peki hocam siz bilirsiniz tabii bize hayırlı olsun demek düşer ama bence gpx2 yerine Nova Pro çok daha mantıklı 2 bin fazla verirsin ayrıca kulaklığın bozulursa Nova Pro'nun yanında gelen dac'a başka kulaklığı da bağlayıp kullanırsın ama seçim sizin tabii.