• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Jhon Duran, Galatasaray maçında yaptığı gol sevincinden dolayı neden ceza almadı?

Makaleler
62
Yer
Amerika Birleşik Devletleri
3 hafta önce 1-1 biten Fenerbahçe-Galatasaray maçında Jhon Duran şöyle bir gol sevinci yapmıştı:

Fakat ne hikmetse bu adama hiçbir ceza verilmedi. Yani ben öyle biliyorum. Acaba yanlış mıyım diye bu konuyu açmak istedim. İnternete yazdım, pek bir şeyler göremedim bu "sevinç" hakkında.

Daha öncesinde Icardi'de de bu olay olmuştu ve Icardi bundan ötürü ceza almıştı. Acaba Icardi'ye bununla kıyaslanamayacak bir hareket için ceza veren TFF, bu harekete neden bir ceza vermedi?

Çok basit, yıllardır olduğu gibi Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak için. Bunların tek derdi Fenerbahçe şampiyon olsun.
Güldürmeyin lütfen; şampiyon olsak şu ana kadar olurduk zaten. Düzgün oynayamıyoruz. Gerçekten maç izlememe sebebim sizin gibi insanlar. Neden her şeyde bir şey bulmaya çalışıyorsunuz?

Güldürmeyin lütfen; şampiyon olsak şu ana kadar olurduk zaten. Düzgün oynayamıyoruz. Gerçekten maç izlememe sebebim sizin gibi insanlar. Neden her şeyde bir şey bulmaya çalışıyorsunuz?

Ne diyelim Allah'ın adaleti işte. Ne kadar hakem sizle beraber de olsa Galatasaray hakettiği şampiyonluğu elde ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne diyelim Allah'ın adaleti işte. Ne kadar hakem sizle beraber de olsa Galatasaray hakettiği şampiyonluğu elde ediyor.

İşte dediğim bu, sizin gibi taraftarlar yüzünden maçlardan zevk alamıyorum. İzlemeyide bıraktım. Fazla fanatiksiniz, gereksiz fanatiksiniz

Neyse, daha fazla cevap yazmakla uğraşmayacağım. Nasıl bir tip olduğunuzu ve nasıl cevaplar verdiğinizi zaten biliyorum. Düzgünce takım tutmayı öğrendiğiniz zaman geri yazabilirsiniz. İyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…