Skriniar nerede orta parmak gosteriyor hocam shoplu fotograflardan algi yapmayin diger acidan adamin isaret parmagini kullandigini ortaya cikti. Boyle derseniz hakli oldugunuz konuda haksiz konuma dusersiniz ki Vlahovic'in bence ceza almasi normal. O hareket sahada izin verilirse ardi arkasi gelmez. Yapmamaliydi. Brown'un da ceza almasi lazimdi.

Skriniar nerede orta parmak gosteriyor hocam shoplu fotograflardan algi yapmayin diger acidan adamin isaret parmagini kullandigini ortaya cikti. Boyle derseniz hakli oldugunuz konuda haksiz konuma dusersiniz ki Vlahovic'in bence ceza almasi normal. O hareket sahada izin verilirse ardi arkasi gelmez. Yapmamaliydi. Brown'un da ceza almasi lazimdi.
Hocam öncelikle Skriniar'ın benim için sokaktaki herhangi bir karınca kadar dahi önemi, değeri yok. O yüzden akşam akşam foruma gireyim de Skriniar hakkında algı yapayım diye bir düşüncem olmadı.

Öyle söyleme sebebim fotoğraf değil, Twitter'da paylaşılan videolar idi. Ha açı yanıltıcı ise benim hatamdır, özür dilerim. Ben öyle gördüm. Yanlışsa sorun yok, ceza almaz.

Onu es geçelim, sizin de dediğiniz gibi Brown'un hakeme küfür edip ceza almaması adaletsizlik. Takımcılık yapmıyorum, başka takım olsun yine düşüncemin arkasındayım. Ya ikisine de ver ya da hiç verme.