DexterMorganBey 87
Uzman
Şu koltuğa kim gelirse gelsin daha kötüye gidiyor. Hakemlerden, verilen cezalardan, etkinliklerde yapılanlardan vb. kimse hiçbir şeyden memnun değil.
Hocam öncelikle Skriniar'ın benim için sokaktaki herhangi bir karınca kadar dahi önemi, değeri yok. O yüzden akşam akşam foruma gireyim de Skriniar hakkında algı yapayım diye bir düşüncem olmadı.Skriniar nerede orta parmak gosteriyor hocam shoplu fotograflardan algi yapmayin diger acidan adamin isaret parmagini kullandigini ortaya cikti. Boyle derseniz hakli oldugunuz konuda haksiz konuma dusersiniz ki Vlahovic'in bence ceza almasi normal. O hareket sahada izin verilirse ardi arkasi gelmez. Yapmamaliydi. Brown'un da ceza almasi lazimdi.
Kusura bakmayın da Twitter laflarıyla hareket ediyorsunuz. Geçen yıl Orkun Kökçü'nün direkt hakemin yüzüne ettiği küfrü bırakıyorum, bu küfürden sonra ceza almadı.Onu es geçelim, sizin de dediğiniz gibi Brown'un hakeme küfür edip ceza almaması adaletsizlik. Takımcılık yapmıyorum, başka takım olsun yine düşüncemin arkasındayım. Ya ikisine de ver ya da hiç verme.
Archie Brown 7 maç ceza almalı.Archie Brown'ın 50 metre öteden ağzını okuyarak hareket edip laf etmek saçmalığın daniskası.
Aşağıdaki yazıyı da okusaydın ya. Bak başlığı okumuşsun, bold yazan yeri de okumuşsun devamını okumamışsın.Eki Görüntüle 279428
Ekstra bir şey yazmaya gerek var mı bilmiyorum.