İşte dediğim bu, sizin gibi taraftarlar yüzünden maçlardan zevk alamıyorum. İzlemeyide bıraktım. Fazla fanatiksiniz, gereksiz fanatiksiniz
Neyse, daha fazla cevap yazmakla uğraşmayacağım. Nasıl bir tip olduğunuzu ve nasıl cevaplar verdiğinizi zaten biliyorum. Düzgünce takım tutmayı öğrendiğiniz zaman geri yazabilirsiniz. İyi günler.
Ben bunun konusunu Ederson yaptığında açtım. Bana AI deyip tepki yağdırdılar. Bunu şu anda Beşiktaş'tan biri yapmış olsa yıkılırdı lig. Pascal'a yapılanın aynısı bile yapılırdı be.
Resmen FETÖ-AKP taktiği özeti olan bir paylaşım olmuş. Adamın yaptığı sevinçten tek bir frame çekip onu koymuş aynı muhalif birisinin yaptığı 10 dakikalık konuşmadan 5 saniye 5 saniye kesit alıp paylaşan troll sayfaları gibi.
Adam orada sevinç-hırs karışımdan dolayı şortunu çekiyor GS'lilerin ima ettiği gibi bir şey gösterme veya tahrik yok.
Resmen FETÖ-AKP taktiği özeti olan bir paylaşım olmuş. Adamın yaptığı sevinçten tek bir frame çekip onu koymuş aynı muhalif birisinin yaptığı 10 dakikalık konuşmadan 5 saniye 5 saniye kesit alıp paylaşan troll sayfaları gibi.
Adam orada sevinç-hırs karışımdan dolayı şortunu çekiyor GS'lilerin ima ettiği gibi bir şey gösterme veya tahrik yok.
Dediğiniz gerçek olsun olmasın, GS fanatikleri genelde böyle davranıyor maalesef. Genelde hepsinin ya ismi ya pp si icardi oluyor. Her şeyi açıklıyor zaten o.
GS kim oluyor ki 10 senedir izin vermemiş ve de vermezmiş de? 10 senedir GS mi şampiyon oluyor devamlı? Ayrıca ne hakla GS karar veriyor şampiyonun kim olacağına? GS uzun yıllardır kollanıyor bunu herkes görüyor, biliyor ve söylüyor ama yine de izin vermez falan iyice uçuyorsun sen kardeş, GS bu ülkenin tamamı mı?
Rakip takim taraftariyla iliski yok cunku bunu anlamak zor olmamali. Ayni hareketi gidip rakip takim taraftarlarinin onunde yapsaydi o zaman ceza almasi gerekirdi. Ozellikle Ederson'un yaptigi hemen hemen her futbolcunun saha ici yaptigi sey. Ya hali sahada bile sortunu arada bir tutar duzeltirsin Pascal'la falan karsilastirmayin lutfen adam tum sahanin onunde tuttu donunu indirdi.