Jinekomasti ameliyatı söz verilen tarihte yapılmıyor, ne yapabilirim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oguzhqann
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 129
  • Etiketler Etiketler
    hastane

oguzhqann

Çalışkan
Merhaba 17 yaşındayım 12 Mayıs'ta jinekomasti ameliyatı için tarih almıştım 6 ay içinde kesin ameliyata alacağız denmişti oradaki hekim ve yanındaki kişi tarafından tam 6 ay içindemi dediğimde evet arayacağız dediler mutlu olmuştum.

Yaklaşık 3.5 hafta önce hastaneye zar zor ulaştığımda en az 80 defa aramama rağmen tek bir kere ulaştığımda hızlı bir tonda kanka 1,2 yıl bekleyenler var sende beklersin demişlerdi bunun üzerine hem CİMER'den hem de hasta haklarından şikayette bulundum hasta hakları birimi görüp dönüş yapmış CİMER'de ise hala dönüş yok.
Verdikleri yanıtı aşağıya koyuyorum tam tarih vermelerini ısrarla söylememe rağmen vermediler psikolojik olarak çok kötü bir hal almaya başladım kilolu değilim sadece göğüs bölgem sırıtıyor tahmin edeceğiniz gibi çok berbat bir durum beyaz tişört giyemiyorum ful siyaha bürünüp her yere azrail gibi gidip geliyorum beyaz giysem bile yazın sıcağında ceket vs giyip çıkabiliyorum yakında psikoloğa gidip rapor alacağım gına geldi resmen sizce ne zaman dönüş yaparlar.

Yarın için randevu alıp gitsem doktor ile yüz yüze konuşsam nasıl olur yardımcı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Devlet hastanesi ise öyle 6 ay içinde ameliyat olman zor. Ben bir ameliyat için hala bekliyorum dönüş olmadı özelde oldum. 3 yılı geçti hala arayacaklar

Ameliyat hakkında bir şey diyemem ama bu durumun geçici çözümü olarak korse giyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…