Art The Clown

Üstün
Arkadaşlar LOL falan oynamam ama bu hoş ve tatlı geldi bana almak istedim ama Türkiye de falan hiç bir yerde bulamadım nereden bulabilirim? Tipe tip aynısı olmak zorunda değil Jinx olsunda.

IMG_20250213_200946.webp

Hocam ben de istiyordum ama ürün genel olarak stoklarda yok. Amazon yurt dışından falan alacaktım ama dediğim gibi.

Model çok güzel ama keşke bi ağız ekleseydiniz ya kardeşim. Neyse Jinx olduktan sonra...

Hocam ben de istiyordum ama ürün genel olarak stoklarda yok. Amazon yurt dışından falan alacaktım ama dediğim gibi.

Model çok güzel ama keşke bi ağız ekleseydiniz ya kardeşim. Neyse Jinx olduktan sonra...
Ali express üzerinden sahte figür aldım bir sürü Jinx Funko Pop buldum ama seçilen ülkeye gönderilmiyor diyor nedense.

Ali express üzerinden sahte figür aldım bir sürü Jinx Funko Pop buldum ama seçilen ülkeye gönderilmiyor diyor nedense.
Vergi yüzündendir o, 30 euro sınırı var ya. Ya da bazen satıcı göndermek istemiyor. Son 2 hafta içinde Aliexpress'te cok sacma seyler yasadim.
Aslında benim isteğim Arcane Art Book ama onu bulamadım. PDF'ini bulmuştum en son ama elimde bir gerçek kopyası da olsun isterdim.