Joe Biden Başkanlık Yarışından Çekildi

Kaçmıyor dediğiniz yer neresi, alıntılayın. Ayrıca tekrar ediyorum: Yatırımcılar para kazanamadıkları için kaçıyor. Şirketlerin tek düşündüğü şey PARA.
Para yok, şirket yok. Şirket yok, yatırım yok. Yatırım yok, para yok.

Burada finisterre arkadaşımız şeyden bahsediyor yanlış anlamadıysam. Ucuz işçimiz var diye bazı şirketler buraya fabrika açıyor. Yani Çinli muamelesi görüyoruz yatırımcıların gözünde. Ondan bazı yatırımcılar hala Türkiye'yi çok seviyor işçi sömürme konusunda. Kendisi biraz karmaşık yazıyor.

Şaşırtmadı.

Bu saatten sonra Trump'ın karşısına kazanacak aday koymaları imkansız. Kamala Harris her ne kadar Biden'dan çok daha iyi bir aday olsa da, Trump için o suikast, kazanma bileti oldu.

Trump'ın kazanması, oradaki göçmenler için kötü olacak.

İltica etmek isteyenler veya göçmen/mülteciler adına kötü bir haber, göçmen destekçisi Biden yönetiminde bile şu geçtiğimiz son 1,5-2 aydır sınırdan geçiş sayısı günlük 1500 kişiye indirildi. Geçen 1500 kişinin de yasal süreci nasıl işler, iltica sebebi kabul görür mü belli değil.

ABD bu iltica ve mülteci işine dur demezse iyice saçma sapan bir yere dönecek güzelim ülke. Bence zorlaşması iyi bir şey. Gidecek eğitimli Türk gene gider. İş/eğitim aracılığı ile.

Trump yeni başkan olacak gibi.

ABD bu iltica ve mülteci işine dur demezse iyice saçma sapan bir yere dönecek güzelim ülke. Bence zorlaşması iyi bir şey. Gidecek eğitimli Türk gene gider. İş/egitim aracılığı ile.
Bunun için Trump, zaten ABD üniversite mezunlarına green card verilmesini destekliyor. Bence, bu mantıklı bir hamle. Ne kadar sözünde durur ya da yapabilir, bilmiyorum. Umarım yapabilir.

ABD bu iltica ve mülteci işine dur demezse iyice saçma sapan bir yere dönecek güzelim ülke. Bence zorlaşması iyi bir şey.
İnsanların hâlâ dil, din, ırk, cinsiyet, cinsel yönelim, siyasi görüşü yüzünden ayrımcılığa, şiddete maruz kaldığı ülkelerde yaşayan bireylerin tek çaresi iltica. Bu yasal hakka (Bkz: sığınma hakkı) dur denemez, denilmemeli. Her ne kadar ülkeye 2020 sonrası göçün Latin Amerika ve Asya'dan artması insanlarca hoş karşılanmasa da Amerika mülteciye ihtiyacı olan bir ülkedir.

ABD bu iltica ve mülteci işine dur demezse iyice saçma sapan bir yere dönecek güzelim ülke. Bence zorlaşması iyi bir şey. Gidecek eğitimli Türk gene gider. İş/egitim aracılığı ile.
ABD'in göçmenlere ihtiyacı var, iltica eden insanlar için en kolay yol buydu, sınırdan geçmek. Zaten sınırdan geçen adam iltica ettiğinde mülteci ve kaçak sayılmıyor. Trump'ın sınırları kapatması asıl problem değil zaten, bu adam öğrencileri pandemi zamanında, bir yargıç iptal ettirmeseydi kararı, az kalsın ülkeden çıkarıyordu.

Trump'ın gelmesiyle daha da zorlaşacaktır, yasal olarak gitmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…