Relapse Bilgin Mutlu Yıllar! Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 1.949 Çözümler 43 Beğeniler 2.064 Yer Antalya Bugün 11:51 #1 Joker'in travma albümü hakkında düşünceleriniz neler, arkadaşlar? Sizce nasıl bir albüm? Ya o değil de hala 2013 gibi video prodüksiyon yapıyorsun be abi; color grading falan da berbat.
Joker'in travma albümü hakkında düşünceleriniz neler, arkadaşlar? Sizce nasıl bir albüm? Ya o değil de hala 2013 gibi video prodüksiyon yapıyorsun be abi; color grading falan da berbat.
Loutermilch Bilgin Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 1.532 Beğeniler 1.462 Bugün 12:09 #2 Normalde hiç Joker sevmem ama şans vereyim demiştim, şuan toxic Joker fanları dışında herkes leş gibi olduğundan bahsediyor. Dinlemeli miyim sizce?
Normalde hiç Joker sevmem ama şans vereyim demiştim, şuan toxic Joker fanları dışında herkes leş gibi olduğundan bahsediyor. Dinlemeli miyim sizce?
KS KS Relapse Bilgin Mutlu Yıllar! Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 1.949 Çözümler 43 Beğeniler 2.064 Yer Antalya 19 dakika önce #3 Loutermilch dedi: Normalde hiç joker sevmem ama şans vereyim demiştim, şu an toxic joker fanları dışında herkes leş gibi olduğundan bahsediyor. Dinlemeli miyim sizce? Genişletmek için tıkla... Yok ya fena albüm değil aslında. Yine ama tabii klasik joker havası var.
Loutermilch dedi: Normalde hiç joker sevmem ama şans vereyim demiştim, şu an toxic joker fanları dışında herkes leş gibi olduğundan bahsediyor. Dinlemeli miyim sizce? Genişletmek için tıkla... Yok ya fena albüm değil aslında. Yine ama tabii klasik joker havası var.