demjr

Üstün
Sanki fana çarpan bir kablo varmış gibi duyuluyor ama öyle bir şey yok. Bu ses tamamıyla fandan geliyor ama neden geldiğini bilmiyorum. Her şeyi iyice sıktım; stant-off'lar biraz gevşekti, onları da sıktım ama yok, yine ses geliyor. Jumbum'a kargolamakla da uğraşmak istemiyorum çünkü daha sorduğum soruya bile bir haftada döndüler, gerisini siz düşünün. Allah bilir garanti hizmetleri nasıldır. Kısacası Jumbum'u önermiyorum. Keşke başka markalar da RAM soğutucu yapsa da onları kullansak ama maalesef olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Satış sonrası desteklerini bilmiyorum da şu ürün rezalet bir şey. O vidalarının, yükseltme çubuğunun kalitesi falan. Almak isteyen varsa boşuna parasını buna harcamasın. Ürün o kadar kötü ki vidalarken "Bu bir gün yapışır burada, açılmaz." dersiniz ve başınıza da gelir.

Satış sonrası desteklerini bilmiyorum da şu ürün rezalet bir şey. O vidalarının, yükseltme çubuğunun kalitesi falan. Almak isteyen varsa boşuna parasını buna harcamasın. Ürün o kadar kötü ki vidalarken "Bu bir gün yapışır burada, açılmaz." dersiniz ve başınıza da gelir.
Bir daha asla, tövbe ettim zaten.

Jumbum daha önce alışverişim oldu da memnum kalmıştım. Ses harici performansı nasıl bu soğutucunun? 1600 TL çok geldi nedense.

Ben bunun yerine normal bir 120mm fan aldım hem soğutması harika hem inanılmaz serin hem de sistemim beyaz diye beyaz almıştım hiç bir yere de sabitlemedim(titreşim sesi de duymadım) ekran kartının üstüne konumlandırdım 10 saatte(abartısız) oyun oynadım illa ki biraz da olsa etki etmiştir(ekran kartına değdiği için fan) ama kesinlikle ram için stabilitesini bozacak sıcaklıklara çıkmadı hatta 45 derece üstüne bile çıkmadı en sıcak zamanlarda da dahil olmak üzere.

Ben bunun yerine normal bir 120mm fan aldım hem soğutması harika hem inanılmaz serin hem de sistemim beyaz diye beyaz almıştım hiç bir yere de sabitlemedim(titreşim sesi de duymadım) ekran kartının üstüne konumlandırdım 10 saatte(abartısız) oyun oynadım illa ki biraz da olsa etki etmiştir(ekran kartına değdiği için fan) ama kesinlikle ram için stabilitesini bozacak sıcaklıklara çıkmadı hatta 45 derece üstüne bile çıkmadı en sıcak zamanlarda da dahil olmak üzere.
Maalesef kasam el vermiyor. En kısa sürede kasamı değiştirip daha kompakt bir kasaya geçiceğim.

Bu firmanın ülkede olmayan şeyleri getirmesi artı, fahiş fiyattan satıp düzgün müşteri hizmetleri vermemesi ise büyük eksi.